24 timmars leverans från LBC

Vad är oftast den bästa leveransservice för dig? Jo naturligtvis, skulle någon vilja deras paket levereras säkert och i tid. De är den typ av egenskaper som något man vill ha för en kurir företag. Men visste du att vissa budfirmor, inklusive de i Filippinerna, har börjat erbjuda leverans filippinerna. Det fina med denna typ av tjänst är att när du skickade ett paket till din älskade i Filippinerna, säker på att din att det kommer dit nästa morgon. Detta är i själva verket en stor tjänst, men som kurir företag i Filippinerna erbjuder en
leverans Filippinerna? Det finns bara en kurir företag som kan erbjuda en sådan tjänst, och det är LBC.

LBC är en av de första budfirmor i Filippinerna som erbjuder sådana tjänster. I själva verket är LBC den första budfirman som introducerade 24 timmar eller över natten filippinerna leverans. LBC fick sin populära och tillit när de erbjuds denna typ av tjänst för filippiner, särskilt för filippiner som arbetar och bor utomlands. Denna typ av tjänst är också serveras på en av deras expansion som är en online blomsteraffär de kallade Blommor Express.

LBC: s Flower Express anses vara den snabbaste, mest pålitliga och prisvärda sättet att skicka blommor tillbaka till Filippinerna. Ägs av LBC, blommor Express utmärker sig i sin leveransservice. Blommor Express erbjuder gratis rikstäckande dörr-till-dörr leverans inom 24 timmar. Blommor Express blommor odlas, utvalda och handplockade av de bästa odlarna i landet och sedan transporteras, oftast inom 24 timmar skärs. Som sådan kommer några blommor anländer med sina knoppar stängda så att de kan börja öppna vid ankomsten.

Deras 24 timmars leveransservice är också anledningen till LBC stannade som en av Filippinernas bästa budfirmor sedan starten på 1950-talet. Efter deras framgång att arbeta som mäklare och flygfrakt agent, drivs LBC småningom som flygfrakt vidarebefordran tjänsteleverantör och var först med att introducera den 24-timmars lufttrafik last leverans. Detta gav snart bolaget ett starkt fäste i branschen och stärkt företaget framåt.

LBC blev snart en respekterad ledare som erbjuder snabb och pålitlig Express Courier och Betalningsförmedlingstjänster service i hela Filippinerna. Idag erbjuder LBC den bredaste täckningen och nätverk med över 600 strategiskt placerade kontor i landet. LBC bedriver framåt och fullfölja sitt uppdrag att nå ut till den globala filippinska samhället som i slutändan kommer att göra världen mindre.