Atlanta, Georgia advokatbyråerna av advokat Britt

Det finns en hel del advokater som tillhandahåller sina tjänster i dag och nästan alla av dem verkar som ett bra val. Men jag kan försäkra er om att inte alla de saker som ser bra är riktigt bra, och detta gäller för många Atlanta, Georgia advokater-advokater. När du söker efter en advokat eller advokat, se till att du kolla deras erfarenhet, kompetens, och yrkeskvalifikationer. Det är det bästa sättet att se om advokaten är lämplig för att få jobbet gjort för dig. På Atlanta, Georgia advokatfirman AttorneyBritt vi inkluderar den kompletta CV, arbete historia, och kvalifikationer av våra advokater-advokater på vår hemsida. Till exempel, på Atlanta, Georgia advokatfirman AttorneyBritt vi erbjuda ett komplett CV och arbete historia för vår grundare, Gary L. Britt, CPA, JD

• Innan han började sin juridiska karriär arbetade han Britt som en auktoriserad revisor mellan 1974 och 1985 för flera av de största och mest prestigefyllda offentlig redovisning och holdingbolag i USA.

• Mellan 1985 och 1995 var Mr Britt partner i Douglas och Britt, Houston Texas. Där blev han en expert på alla typer av affärsavtal och frågor tvister, samt finansiella och egendom planering för företagare och höga privatpersoner rikedom.

• Under perioden mellan 1995 och 2001, var Mr Britt vice VD och chefsjurist i The Clawson Group, Atlanta, Georgia. Där var han ansvarig för alla juridiska aspekter på detta privatägda konglomerat, samt alla bank-och treasury relationer och kontrakt.

• Mellan 2002 och 2004 var Mr Britt chefsjurist i Stafford Development Company, Tifton, Georgien. Där var han ansvarig för alla juridiska frågor för denna mångfacetterade och skiftande konglomerat av företag.

• Under perioden mellan 2004 och 2008, var Mr Britt chefsjurist för General Counsel Group, Atlanta, Georgia. Under denna period fungerade Mr Britt som chefsjurist för två huvudsakliga grupper av företag i Atlanta och Savannah, Georgia.

• År 2008 grundade Mr Britt egen Atlanta, Georgia advokatbyrå, AttorneyBritt. AttorneyBritt – Advokat Advokat CPA – Professionella lösningar för rättstvister, egendom planering, affärsjuridik, tillgång skydd, testamenten, stiftelser, bouppteckning, avtal och överenskommelser.

Låt Atlanta, Georgia advokatfirman AttorneyBritt hjälpa dig, och koncentrera din tid på de viktigaste aspekterna av din verksamhet och liv. The Atlanta, Georgia advokatfirman AttorneyBritt hjälper dig att göra ditt företag att växa och samtidigt skydda dina tillgångar och sinnesfrid. När du väljer en advokat-advokat i Atlanta, Georgia, är skyldig dig själv att kontakta advokatfirman AttorneyBritt, Gary L. Britt, CPA, JD