banner stand lockar passerbys

är du redo? Här går … du har banners, banner montrar, infällbar banners, pull-up banners …

Ut med det gamla och in med det nya. Eller i fallet med banners som en livskraftig marknadsföringsverktyg, ut med det gamla, och tillbaka in med det gamla. Banderoller är inte ett nytt verktyg för marknadsföring, men de har verkligen haft en produkt-ansiktslyftning. Banners idag har blivit mer kompakt och mer lätt att transportera, samtidigt som deras marknadsföring effekt. Idag, om du är i marknaden för att köpa en banner eller banner stand, kommer du att märka att du får det samma gamla fana, med fler monteringsalternativ, tillsammans med en ny uppsättning av terminologi. Ta utbudet av banner står, till att börja med. Vi har fått banner stand, roll-up banner, den roll-up och pull-up banner, för att nämna några.

Här är tre skäl till att välja att investera i banner stand marknadsföring:

Ett. banner stand lockar förbipasserande bys

Delta i en mässa, och titta runt. Om du inte ser någon banner står på displayen, då är något allvarligt saknas. Banner står bör vara så stor del av mässan, som buzz skapas när du fyller ett rum fullt av likasinnade affärer individer. Bannern kan jämföras med vattenkylare. Det lockar folk nästan omedelbart, och hjälper till att hålla samtal fokuserade på affärsfrågor som hjälper tjäna pengar och liv inflytande.

2. banner står hjälpa till att hålla utsikter vid en FN-eller under-bemannade montern

Banner står har den uppenbara fördelen av att vara där, även när folk från ditt företag bemannar montern, och prata med förbipasserande bys. Vad bättre sätt att hålla utsikterna från walking away. Den banner stand är nästan som en extra kropp. Och med all sannolikhet kan den banner stand och kommer att förmedla ditt företags budskap också, om inte bättre, än din ledande säljare.

Tre. banner står gör för framstående marknadsföring uttalanden

Om du vill att ditt företag att sticka ut i en mässa folkmassa, banner stand displayer är avgörande. Till att börja med, banner står är justerbar genom höjd, och detta innebär att du kan välja att ha montern något högre än de förbipasserande. Tillsätt lite höjd till din marknadsföring bildskärmar och du är på en höjd-fördel. Tanken med att ha en höjd-fördel kan låta fånigt, kanske, men du definitivt vill äga det utrymme du ställer in, på mässan. Det slår verkligen din marknadsföring meddelanden förbises eftersom de inte syns tillräckligt.

När du går att välja din banner, vill att du tänker i termer av enkel installation och underhåll. Den roll up, även kallad roll-up banner kallas en enkel att montera banner stand, och detta betyder, du är mer benägna att använda den på en regelbunden basis. Tänk för ett ögonblick om denna logik, om du investerar i en infällbar banner stand som är lätt att montera, du sannolikt att hitta dig själv toting det överallt du går, och sätta upp det vid varje tänkbart tillfälle. Tja, är intresserad av att bara du vill. En banner stand är bara bra när det är faktiskt på displayen. God Banner Shopping.