behålla din fågel bad för dina befjädrade vänner

Så du vill lägga till något speciellt och unikt för din trädgård eller din bakgård? Bird bad kan vara en vacker tillgång för din trädgård och locka färgglada fåglar från ditt område. Om du har valt att sätta en på din fastighet måste du inse att det är också ett ansvar. Det är som att ta hand om ett husdjur som är fri att flyga vart han vill. Om du behåller din fågelbad, kommer dina befjädrade vänner kommer att besöka dig gång på gång. Jag kommer att nämna några av de viktigaste aspekterna av ett fågelbad och hur du kan behålla det effektivt så att fåglarna ständigt kommer att flockas till din gård.

Placering av fågelbad. Det bör inte placeras nära någon buskar, stora stenar eller annat som kan göra det enkelt för ett rovdjur att komma åt den. Din fågelbad bör placeras på ett tydligt område i din trädgård där fåglar kan lätt se upp för rovdjur medan du tar ett bad eller dricksvatten. Om du inte väljer rätt plats för det du kan sätta fåglarna som besöker din trädgård i framstående fara. Om du har en katt, sätta en klocka på kragen så att fåglarna kommer att höra det kommer, om den beslutar att attackera.

Bird bad hygien. Fåglar är beroende av detta vatten för att ta ett bad, blöta sina fjädrar och ta ett glas vatten. Om du inte fylla skålen med färskt vatten dagligen, kan vattnet göra fåglarna sjuka. Insamlade fågelspillning och alger kan förvandla din födelse bad i en bakterie angrepp. Vid rengöring det ut, undvik att använda starka kemikalier och rengöringsmedel. Fåglar kan också falla sjuka från alla rengöringsmedel kemikalier du använder så mycket som möjligt försöka skölja ut det med bara vanligt vatten. Om du hittar städa ur alger en besvärlig uppgift, prova att använda en Wiggler fågelbad. Ett fågelbad Wiggler är en av de många tillbehör fågelbad du kan investera i. Det är en enhet som du placerar i skålen för att hindra vatten från att ligga stilla. Enheten “vickar” vattnet och denna rörelse av vatten håller den syrerik för fåglarna att dricka. Denna vicka rörelse förhindrar också myggor från att använda vattnet för att föda.

Vattennivå. Vattnet bör inte vara högre än 3 inches så någon typ av fågel, kan stora eller små lätt få ett starkt fäste. De flesta är gjorda med en strukturerad yta så fåglarna kan ha en stadig grepp när du står i skålen. Men om du hittar din inte, oroa dig inte för mycket. Detta kan fixas genom att placera små flata stenar i skålen vilket ger fågeln något att stå på. Om du bor i ett kallare delarna av USA, måste du kontrollera regelbundet under vintersäsongen för att kontrollera om vattnet har iced över. Om det har istäckt du måste bryta det så fåglarna kan använda vatten för att dricka och bada. En mycket användbar lösning på detta problem kan vara en sol fågelbad. Solar fågelbad samlar energi med hjälp av solceller. Med denna energi den manövrerar motorn som får vattnet att cirkulera och förhindrar isbildning.

Det finns många fågelbad Fountains du kan välja mellan att njuta av djurlivet i helgd din egen trädgård. Fågelbad och matare fågel är ett bra sätt att introducera djurlivet i din trädgård utan att störa dem från deras naturliga miljö.