belöna dina medarbetare och hjälpa din favorit välgörenhet

Slutligen finns det ett sätt för företag att belöna anställda eller kunder med värdefulla fördelar de faktiskt kan använda och uppskatta. Den stora uppsidan för detta program är att det också ger välbehövliga medel, för din räkning, till den ideella organisationen för ditt val! Du får bra gemenskap exponering, nöjda medarbetare och en värdig orsak kan fortsätter sitt uppdrag.

SchoolHeart ® har utvecklat hCard ®-programmet, där ett företag kan samtidigt belöna sina anställda eller kunder, hjälpa sin favorit ideella, och i processen vinna effektiv reklam. Och naturligtvis ger hCard ® verkligt värde till varje kortinnehavaren. Nu är ansvarig ekonomi!

Den hCard ® är en “visa och spara” rabattkort användas online eller vid deltagande lokala och nationella köpmän för rabatter och andra incitament. Erbjud dina anställda eller kunder en värdefull förmån och 50% kommer att gå till din ideell val

Den hCard ® säljer för endast $ 25. Tio stora fördelar!

Ett. Vägarna Services omfattar bogsering, börjar hoppa, förändringar däck, och lockout stöd

2. Emergency Kontakter: (övervakad 24/7 med levande aktörer). I händelse av en nödsituation, kan operatörerna erbjuda grundläggande medicinsk och personlig information till verifierade sjukhuspersonal och akut första responders. Denna väsentliga information omfattar två personer som ska kontaktas i händelse av en nödsituation och kan innehålla viktig information, såsom allergier, mediciner, etc., och kära som behöver vård (inklusive barn och husdjur).

Tre. nationella receptbelagda rabatter (spara 15-70% vid 53.000 + platser)

4. presentkort kampanjer: chili, Sears, Starbucks, Red Lobster, Olive Garden, och många fler!

Fem. fordonsindustrin rabatter på upp till 10% rabatt på Jiffy Lube, Meineke, AAMCO och Maaco

6. Emergency Pet Skydd 24/7 endast $ 10 per år för upp till 4 husdjur

7. Sporting Goods upp till 10% rabatt online på Sports Authority och Sport

8. nationella husdjur och djur besparingar

9. Underhållning och evenemang spara upp till 50% rabatt på ordinarie pris

10. Resor och rabatter på hotell, inklusive Egentliga semester och biluthyrning.

Plus tillgång till hCard ® katalog med många fler nationella och lokala besparingar!

SchoolHeart, Inc. kommer att sätta ditt namn på den ideella organisationens SchoolHeart ® webbplats och på annat reklammaterial. Som en välgörare, kan ditt företag få kontinuerlig exponering, dag efter dag, år efter år. Fördelarna är många. Hela programmet hanteras enkelt på nätet med vår patentsökta systemet. Det finns ingen risk, ingen inventering, vi skickar, och spårning i realtid.