de många fördelarna med en generator övervakningssystem

Många branscher, sektorer och tjänster är beroende av en pålitlig kraft tjänst för deras verksamhet. Banker, datacenter, livsmedelsbutiker, sjukhus och kommersiella byggnader är några av dem. När nätspänningen misslyckas, kommersiella reservkraft generatorer genererar reservkraft till många typer av viktiga företag. Det finns många fördelar med en generator monitor. Oavsett omständigheterna, kan du hålla din arbetsplats fungerar med den kraft som behövs.

En majoritet av generator anläggningar använder sig av en fjärrannunciator panel. Panelen visar status för generatorn och generatorns brytare. I ett fåtal offentliga lokaler som sjukhus, NFPA och eld kod mandat användningen av en generator larmpanelen synlig för en bemannad plats inne i byggnaden för deras avlägsna generator monitor. Eftersom strömmen är kritiskt för flera operationer, generator underhåll och kontinuerlig realtid status och larm information från generatorn är ett måste. Fastighetsförvaltare dra en hel del från system generator övervakning.

Generator övervakningssystem säkerställa förbättrad tillförlitlighet och sänka kostnaderna generator underhåll. Dessutom finns det färre problem med reservkraft. Kommersiella standby generatorer varierar i storlek. Vanligtvis stora företag backup generatorer varierar från 100 kW till 2 MW, med 200 kW till 500 kW är den vanligaste. Generator parallellisering används för att möta större krav reservkraft. Använda ett parallellt kraftgenerering system är flera generatorer synkroniseras vid generatorn kontroll. Centraliserad övervakning av serviceintervaller med automatiska påminnelser, utifrån både körtid och datum, är viktiga komponenter i en bra generator övervakningssystem.

En backup generator är en stor hjälp i händelse av ett strömavbrott. Det gör livet lättare. Dessa generatorer ge ström på kontorsbyggnader, pumpar dränering, datacenter och för allmänhetens säkerhet. De flesta fristående generatorer har en motorvärmare, drivs dem från elnätet. Blocket värmaren blockerar hela motorn, inklusive olja och kylvätska, vid en förhöjd temperatur. Detta görs så att motorn kan användas vid full märklast inom några sekunder efter start. En generator övervakningssystem meddelar omedelbart generator operatörer om potentiella overcrank eller “misslyckas med att starta” förhållanden.

En generator övervakningssystem är mycket fördelaktig. En standby generator skärm ger mer liv till elproduktionsanläggningar och minskar underhållskostnaderna. En komplett standby-generator installationen är ett komplicerat system, både när det gäller elektriska och mekaniska komponenter. Vanliga förebyggas, eller lätt korrigeras, problem är döda eller svaga batterier, låg bränslenivå, motorvärmare misslyckande, lämnar generatorn i manuell start eller “ej i auto”-läget. Alla dessa förhållanden kan övervakas med hjälp av ett trådlöst kit generator övervakning.

Med så många förebyggas och lätt löst frågor som påverkar standby generator tillförlitlighet, skulle det vara ett klokt beslut för generatoraggregat ägare att använda ett kvalitetssystem generator övervakning. Generator övervakningslösningar säkerställa kontinuerlig övervakning i realtid och omedelbar meddelanden vid första antydan till ett problem med ditt elverk.