djärva marknadsföring uttalanden med pull-up banners

Du kanske har hört talas om försäljningen ordspråket: “Folk köper från personer de gillar”. Tja, rättvist nog, och kanske i internetåldern, behöver detta ordspråk är: “Folk köper från personer de gillar, och kan träffa personligen”.

Med Internet är det nej. 1 verktyg för marknadsföring, företagen har nu möjlighet att beställa det mesta från datorn bläckpatroner till dörrstoppar nätet. Men så frestande det är att köpa state-of-the-art utrustning till rabatterade priser från en liten ö leverantör i mitten av Stilla havet, är vi sannolikt att passera. Företagen kommer att fördela budgeten spendera på produkter och tjänster som de köper på nätet. Men fråga någon upphandling specialist och de är benägna att säga att föredra eller bara göra affärer med en leverantör som de har träffat minst en gång. När allt bygger närhet förtroende. Närhet ger en försäkran om att, om oförutsedda problem uppstår med bläckpatroner eller stoppar porten, är leverantören en resa-över-town bort.

I denna mening är det rimligt att säga att eran av att göra försäljning presentationer är långt ifrån över. Detta sagt, konsten att göra försäljning presentationer verkligen förändras. Tyngdpunkten ligger nu på att skapa en arena för ömsesidigt win-win affär dialog. “Är det vettigt för oss att göra affärer tillsammans?” Har ersatt “Här är vad vi kan göra för dig …” tänkesätt i det förflutna. Aktivt lyssnande och omskriva är primordial. Den säljare måste gå in i ett företags styrelserum, förmedla tillit och förtroende, och vara redo att lyssna.

Ett av makt sätt att skapa en förklaring är att komma till ett möte som bär ett företags banner. Bannern sätter bakgrunden för win-win dialog. Det erbjuder en vision av företagets framgång, vilket kan uppnås genom att arbeta tillsammans. En banner presenterar vanligtvis företagets logotyp, serviceåtagande och sortiment. Banderoller är djärva reklam uttalanden som tar liten golvyta, men har en stark publik. Och regelbundna förbipasserande sannolikt tack vare företagets banner, minns ditt företagsnamn och varumärke.

Pull-up banner är ett populärt val eftersom det är kompakt, och kan visas inom några sekunder. Pull-up banner kallas roll-up banner och infällbar banner, vittnar om det faktum att den kan monteras på ingen tid alls.

Pull-up banners bara göra en god affär. De är ett iögonfallande komplement till din presentation, och ofta, ger bättre resultat än de större affischen styrelser eller displayer. En pull-up banner har dessutom fördelen av att kunna klara alla seasons.As de är gjorda av vinyl som de faktiskt kan lämnas utanför skyltfönster, även om det börjar regna. Pull-up banners gör också ett uttalande om företagets eko-vänlig attityd.

Banners finns i alla former och storlekar och kan vara skräddarsydda för att möta din annonsering budget. Kontakta en Banner Konsult i dag för att ta reda på hur du kan ta ditt företags presentationer till nästa nivå.