försiktighetsåtgärder vid BPO

Det arbete som BPO enheter gör är öppet för många typer av hot. Fast inte exakt sekretessbelagd information, call centers hantera känsliga uppgifter. När inte vaksamma, kan skrupelfria anställda tar enheten på en dålig resa. Kunderna är försiktiga med de uppgifter som de delar med sina callcenter partner. De skulle definitivt vill dessa data för att vara säker. Om det fick reda på att uppgifterna missbrukas för vissa förmåner, kunderna har all anledning att klaga. Sådana instanser skamfläck rykte av enheten och i framtiden får företag företag har svårt att lita på en sådan telemarketing enhet. Det lämnar lite utrymme för enheten att välja från. De måste nötkött upp säkerheten och se till att de är skyddande om de uppgifter som de får från kunderna. I denna artikel kommer vi att titta på hur dessa data kan skyddas.

Det första steget är den viktigaste regeln av alla fara motvilja teknik: är bättre att förebygga än att bota. Call center behöver ta reda på hur de kan förhindra stöld av data. Till att börja med, BPO chefer måste vara försiktig om de människor de dela data med. Begränsa åtkomsten till uppgifterna i enlighet med kravet. Telemarketing agenter som inte behöver vissa delar av informationen behöver inte ha dem på sina datorer. Problemen börjar när BPO agenter har mer data på tallriken än vad de är skyldiga till. När de har tillgång till uppgifterna, de är mer benägna att missbruka dem. Data stöld och försäljning är en vanlig händelse i business process outsourcing industrin. Även kundservice agenter kan springa iväg med de uppgifter som lämnats till dem.

Det andra steget är att övervaka samtal på BPO. Chefer och ledare måste lyssna in på samtal och övervaka verksamheten görs. När kundtjänsten medel eller andra medel telemarketing vet att deras samtal övervakas strikt, kommer de att hålla sig till etiska sätt att göra arbetet. När de inte utsätts för granskning, de är övertygade om att böja reglerna och leva farligt. Kontrollera efter information som de utgående call center agenter frågar efter. Är agenten be om mer finansiell information än du behöver? Är de insistera på kreditkortsuppgifter? Är de tar ner kreditkortsnummer på ett papper eller på sina datorer? Dessa svar som ofta blottlägga de uppenbara läckor i systemet.

I fall du känner att något är fel i callcenter, utreda. Inte skygga från att ställa frågor. Du kan aldrig veta vad för slags nexus är verksamt inom BPO-enheten. Håll ögonen öppna för även pensionärer som deltar i telemarketing bedrägerier och andra

oegentligheter. Du arbetar med uppgifter som är konfidentiella och viktiga för människor, som också råkar vara dina kunder. Såvida du inte verkligen förväntar sig något ingripande för att berätta vad som händer under näsan, vara vaksamma!