inrätta en ny post dörr på en gammal murad vägg

De korrekta installationer av ett bostadsområde Entry Door göra besökarna nöjda och känner sig bekväm i sin hemmiljö.

Den nya Entry Door systemet har goda termiska effektivitet egenskaper än vad som fanns tillgängligt fyrtio eller femtio år sedan. Låga underhållskostnader glasfiber eller stål dörrar varvas med skumisolering. Installera en ny Entry Door i en befintlig äldre hem har blivit en mycket önskad omformning uppgradering. Använda glasfiber eller stål dörr in systemet är ett bra val som betydande del av värmeförlusten i ett hem sker genom dörrar och fönster, och en isolerad post dörren kan också göra ett bättre jobb för att förhindra att luft infiltration så att vi kan använda ståldörrar .

Ställa ett nytt system Entry Door i ett äldre hem byggt med cinderblock murade väggar inte kan göras med hjälp av samma teknik för att bara spika igenom sidostycken kommer murverk avleda bara och böja en vanlig inramning spik. Installera en dörr in Steel direkt till murverk är höjderna av utmaning, där verkningsgraden för en snickare är verkligen testas. Inledningsvis knacka på väggarna för att se om de är gips eller gips. Ta den gamla dörren från gångjärnen, och sedan använda en tigersåg för att skära igenom spikarna som håller dörrkarmen på väggen inramning. Efter avlägsnande karmen, ta bort tröskeln och bänd upp den ursprungliga tröskeln så undergolvet är utsatt.

Borttagning av tegel mögel och höljet från karmen gör installationen enklare. Flytta systemet posten dörren består av en ståldörr på plats som en med dörr gångjärnshängda. Tillfälligt kila sidan jambs tight övre och nedre ändar i grova öppning. Tight kil gör att du kan manövrera dörren försiktigt. Öppna dörren för att se till att det fungerar korrekt. Stängning av dörren kontrollera spärren sidan av dörren för att säkerställa att gapet mellan dörren och karmen är även längs hela längden av dörren.

Efter att ha försäkrat sig om att posten dörren systemet är i rätt position, borra genom den tjockaste delen av gångjärnet sidokarm med en vanlig borr på gångjärn områden, och sedan ytterligare borra i cinderblock med en borrhammare. Ta ståldörr genom att ta bort shims från grova öppning. de hål som borrats in i cinderblock bör installeras med plast expansionen ärmar. Sen återmontera systemet posten dörren och re-shim i de indexerade positioner i grova öppning. Fäst sidostycken till cinderblock med murverk skruvar, med kilar vid varje skruv plats. Nu spik kilarna permanent i läge med en pneumatisk spikpistol skjuter rakt in i cinderblock. Inte spika inte in i den mycket hårda tegel. Utskjutande kilar ändar kan putsas bort med en duva-tail sågen.

I mellan cinderblock och baksidan av sidostycken fylla skumisolering. Skummet kan hjälpa till att hålla sidostycken på plats. Nu gäller trim av tegel mögel, hölje och en glänsande mässing dörrhandtag. Efter att ha installerat en post dörr får dig att känna nöjd och kunden nöjd.