insidan scoop

Den sista person som behöver en lagringsenhet, hade han en körsbärsröd 1965 classic cabriolet och en svart 1975 sport cabriolet. Bilarna håller speciell betydelse för honom och han älskar att köra dem när han inte arbetar deltid som en mystery shopper, men hans fru inte vill manövrera runt dem i uppfart att parkera sin hybrid kompakt. Hon är rädd att hon skulle träffa en av dem att komma in och ut ur deras två bil garage. Förvara dem, säger hon, men parkera dem någonstans, säkert så att du kan ta dem på en tur när du har tid. På så sätt kan vi utnyttja utrymmet bättre i garaget för våra vardagliga bilar. Han får mycket glädje med dem för en spin men visserligen har mindre och mindre fritid sistone. Eftersom hon inte delar samma glädje, är det lättare för honom att få dem ur sikte på en säker lättillgängligt ställe. Han har hyrt en tjugo av tjugo fot klimat kontrollerade enheten vid en anläggning som accepterar släppta transporter för de senaste fem åren. Han har också arbetat som farmaceutisk representant för de senaste fem åren och lagrar allt på en anläggning som ligger inom en kilometer från hans hem. Använda lagringsenheten har varit ett utmärkt arrangemang för honom. Han har anpassat utrymmet med hyllor och lagrar sin redovisning och mystery shopper rekord i brandsäkra behållare längs den bakre väggen av lagringsenheten. Men nu är allt han vill göra är att ta reda på vad som finns tillgängligt för att lagra sin nyskick, stolthet och sport glädje bilar.

När det fungerade, skulle de bilar lätt lagras på plats i fastigheten han hyr för närvarande på och hade tidigare arbetat som mystery shopper. Detta arrangemang skulle vara mycket bekvämt. När han går på egenskapen att komma åt hans tjugo av tjugo förrådet kan han kolla på bilarna. Det var utomhus täckt parkering och han bestämde att han kunde köpa omslag till bilarna för att inte dra uppmärksamhet till dem och hålla dammet. Han var medveten om videoövervakning på åtkomst gate egendom, och han visste att det var inhägnad och tände så förvarar dem utanför kunde fungera. Allt han behövde göra var att ta in sina papper på bilarna, inklusive titel, registrering, försäkringsbevis och kontrollera att gastankarna var lite på gasen. Det förklarades att han inte skulle vara tillåtet att använda det utrymme att arbeta på bilarna, men eftersom de var i nyskick, var det osannolikt att någon skulle behöva arbeta på dem. De sportbilar var utmärkt skick, och hade anpassad färg jobb. Han tog uppenbarligen stor omsorg för att bibehålla bilarna. Platschefen var en auto entusiast också. Hyresmannen är en stor kund som har betalat i förskott årligen under de senaste fem åren för hans nuvarande lagringsenhet som han använder för sin verksamhet. Han får en månad gratis varje år för att betala i förväg som en belöning för att vara en stor kund. När han drog upp i körsbärsröd klassiker, kom platschefen ut och de gick för en enhet runt kvarteret innan du går in i butiken för att signera en månad till månad hyresavtal för de två täckta uteplatser han skulle behöva. Chefen var så glad att få hyresgästen förlänga hans avtalsförhållande, att när hyresgästen körde den andra konverteras till anläggningen han erbjöd honom ett incitament för de första tre månaderna. Han visste att hyresgästen aldrig kommer att sälja dessa bilar, och var sannolikt planerar att flytta. Det var chefer nöjet att ha den här hyresgästen runt.

Att vara en Mystery Shopper betalade verkligen ut för detta hyresgäst som han hade första hand kunskap om området. Kolla jobb Mystery Shopper för att se om ett lokalt företag behöver din hjälp med deras tjänst. En Mystery Shopper kan oftast samla mer information om ett företag än en vanlig kund.