iphonefalldesign tips till valde one_

För alla de som har en iPhone, är ett skyddande hölje för deras värderade besittning lika viktigt att skydda den från någon form av skada. Utan ett skyddande hölje, kommer din iPhone att vara mer sårbara för skador. Oavsett hur försiktig du är, kanske du tappar den och det kan hamna repig eller flisas. Så blir det obligatoriskt att hålla den i en iPhone Case. Du kan få iPhone från olika återförsäljare, eller online försäljare. Med en mångfald av alternativ som finns i iPhone och iPad design, kan du välja från en mängd olika färger och mönster för iPhone tillgängliga.

När du letar efter iPhone falldesigner, hålla följande tips i åtanke så att hjälpa dig att välja den bästa iPhone 4 fodral som passar dina behov:

Ett. Var kommer du att hålla iPhone: Det viktigaste att ta hand om när du väljer en iPhone designen är där du kommer att hålla din iPhone. Medan vissa människor glider in dem i sina väskor, andra sätta dem i sina fickor. Så, om du använder dina fickor för att hålla iPhone, gå för iPhone casedesigner som är snygg och tunn som du inte vill ha en bula i fickan varje gång telefonen är där.

2. Gör: En annan viktig aspekt när du väljer en iPhone designen är att kontrollera hur den har utformats. Det kan finnas flera kriterier, såsom det ska kunna skydda din telefon i händelse av ett fall och inte heller ramla av iPhone under hösten. Viktigast är fallet ska ha hål i alla de platser där din iPhone har portar och knappar.

Tre. Material: Tänk på det material som väskan är gjord av. Medan gummi eller silikon fodral iPhone kan se bra ut och är riktigt tunn, kan få dem i eller ut ur fickan vara svårt. Ibland tenderar att hålla och du kommer att fumla runt en hel del. Därför är det tillrådligt att gå för läder som är väl härdad och mindre klibbig. Om du väljer plast täcker, se till att välja en stark man.

4. Gå med din stil: Detta är också en viktig faktor för att avgöra. Om du är alla snygga, välj den eleganta och chica och om du är all macho, kan du välja från andra fall som går bra med din personlighet.

Det finns många företag som Detekt design som är till Iphone erbjuder Case Designand iPhone Fodral som inte bara ser bra ut men också passa alla slags stilar. Men se, oavsett om du väljer, se till att det kompletterar din stil och förstärker vem du är.