jazz upp ditt nätverksbyggande med en samlad banner

Idag är affärsnätverk en populär term i näringslivet. Om du inte deltar i minst en nätverksfunktion en vecka för att marknadsföra ditt företag, är det dags du funderat på att göra så. Fler och fler små företag, i synnerhet, är att hitta affärsnätverk för att vara ett effektivt sätt att få sitt företag känt genom word-of-mouth.

Jag har ofta varit imponerad av graden av förberedelse som går in i sådana händelser. Vanligtvis kommer nätverksträffar öppnas med varje deltagare gör en 30 sekunder lång slutkläm, kortfattat presentera de produkter och tjänster deras företag erbjuder. Därefter en eller två företagare uppmanas att lägga fram på ett ämne relevant för gruppen, vare sig på Internet marknadsföring eller Google adwords eller försäljning omvandlingar eller olika trender på marknaden. Detta är sedan omedelbart följs av en utdelning av visitkort. Vid denna punkt, kommer du vanligtvis höra samtal vänder praktiskt: “Min granne är ute efter hans tak som skall fastställas, kan en av dina takläggare ge honom ett samtal”. “Vår kontorschef behöver anställa en vikarie, kan Tom kallar henne den här veckan för att ställa upp något?”, Som deltagarna swap affärer leder.

Oavsett om du är ny till affärsnätverk eller en veteran, kan du överväga att investera i en Rollup Banner. Om du inte har hört talas om Rollup Banners tills nu, var inte särskilt förvånad. Även om de har funnits i decennier, är det först på senare år som de har blivit den näst bästa sak att bolaget PowerPoint-presentation och hemsida.

Om du undrar vad som är en banner, och mer specifikt vad som är en samlad banner, det är en giltig fråga. Det lämnar verkligen ett tvivel i många människors sinnen. En banner är som en duk, som används ungefär som en filmduk att projicera företagets image, vision och ethos. Och när de har tjänat sitt syfte, är banners vikas eller rullas upp i en snygg kompakt storlek.

Samlad Banners en speciell ras av banners. De är banners som är infällbar banners, vilket helt enkelt när du har visat din publik av potentiella kunder på bannern, det rullas upp diskret. Tänk tillbaka på din skoltid när geografilärare skulle visa dig platser på en väggbonad kartan. Samlad banners är ganska mycket samma koncept.

Vad bättre sätt att jazz upp din nätverksanslutning 30 sekunder lång slutkläm än att ha en banner att visa din publik? Detta skulle göra vad ditt företag beck mycket mer minnesvärd än om du skulle hålla upp ett visitkort, eller ens ett flygblad. Det är ett vanligt faktum att 30 andra elevator pitch sällan tilltalar de visuellt orienterade medlemmar av en publik eftersom de flesta presentatörer behöver mer än 30 sekunder bara för att inrätta en overheadprojektor. Den enkla processen losstagning och inrätta, ansträngning, kommer en banner stand få huvuden att vrida. Och vara varnat, du är så stor risk att få publiken att komma upp till dig efteråt för att fråga dig var du fick din tjusig banner stand, eftersom du sannolikt kommer att få affärer förfrågningar. Och detta är det perfekta tillfället att dela ut ditt visitkort och be dem att ringa dig under veckan.

Brand erkännande kommer med att höra och se samma företag meddelanden om och om igen. Om varje gång du deltar i ett nätverk händelse, du visar samma banner, kommer du inte bara imponerar sannolikt din målgrupp med din skicklighet, men du kommer att börja få en ny efter. Ett bergsäkert teknik för att veta om dina försäljningsprognoser är på målet, eller inte, för det kommande räkenskapsåret, är att fråga dig själv hur ofta du lyckats få företagets image i omlopp. Bild säljer. Förfrågan om att få ett företag banner idag.