kopiator och business telefonsystem

Business telefonsystem och kopiator finns betydande delar av ett kontor. Innan du köper dessa utrustningar, bör du bygga en lista över alla de egenskaper som du vill ha i dem. Detta kommer att hjälpa dig att lösa den typ av utrustning som är lämpliga för dina behov på kontor.

oändliga möjligheter av funktioner är tillgängliga i telefonsystem som

• Vidarekoppling
Denna funktion tillåter samtalet operatören att vidarebefordra samtal till de berörda människorna. Denna funktion är grundläggande och bör vara tillgänglig i varje kontor telefonsystem.

• Röstbrevlåda
Detta är en användbar funktion tillgänglig i telefonsystem. Den tillåter hantering av röstmeddelanden för olika arbetstagare som använder programvaran. Röstbrevlåda är meddelandet kvar av gästen, då den andra personen som de vill ansluta är otillgänglig. En telefon med röstbrevlåda gör att kontoret att sätta ihop de röstmeddelanden av olika arbetare. Arbetarna kan sedan få tillbaka sina budskap genom kontoret telefon, e-post och i vissa fall, genom en annan telefon.

• telekonferenser
Telekonferenser anläggning tillåter dig att göra diskussionen med flera personer samtidigt.

• Auto respondent
En automatisk svarande funktion är användbar i stora föreningar, eller där det finns en enorm tillströmning av inkommande samtal. I sådana fall är det oftast inte möjligt för en operatör att hantera en hel del samtal. För att övervinna denna svårighet är auto respondent används. Det är ett förinspelat meddelande som hjälper den som ringer att fästa med den person som de vill tala med. För t ex auto respondenten kan be den som ringer att antingen slå ett anknytningsnummer för de arbetstagare som de önskar att tala med eller slå ett exakt antal för att ansluta till operatören.

funktioner i kopieringsmaskiner

Det är så många alternativ som är tillgängliga i kopieringsapparaten idag att du kan få förbryllad över vilken en att köpa.

Du har att välja kopieringsapparaten baserat på ditt kontor behöver säga hur ofta du kommer att använda kopieringsapparaten, hur många kopior på ett genomsnitt behöver ni, oavsett om du behöver färg eller svartvitt fotokopior eller både etc. Om den mängd fotokopior krävs på din arbetsplats är mer så ska du använda avancerade kopiatorer som kan hantera stora volymer och har högt tempo. Dessa kopiatorer har oftast alternativet med både färg och svartvitt. Om kopian behov ditt kontor är begränsad, då en grundläggande kopiator är tillräcklig. Men, några egenskaper som foderautomater är avgörande för att minska drifttiden för kopiatorer. Dessa dagar, det är maskiner tillgängliga att skålen upp syftet med skanner, skrivare, fax, kopiator och. Om du tidigare har skannrar och skrivare, så du kanske inte vill ha sådana integrerade system.

När du har viljestark vilken typ av kopiator och / eller telefonsystem du önskar, bör du besöka webbplatser som erbjuder gratis offert från olika återförsäljare. Du bör skriva upp ett ansökningsformulär och priser kontrast och egenskaper som erbjuds av olika återförsäljare att hjälpa dig att få det bästa erbjudandet.