läderskor underhåll för att uppnå den-tre flitiga –

Flitiga “vaktavlösningen.” Läder är flexibel, sol, värme och svett kommer att göra det löst, och först efter en viss tid, sömn för att fullständigt torka. Experter föreslår att för att förlänga livet för varje par skor, är det bäst att göra dem vända, “tjänster”, är den dagliga bruket att bära samma par skor sannolikt att accelerera sin tidiga åldrande. Nya skor vanligtvis är fyllda med använt papper och en pinne för att motstå tå och häl stöd, dessa till synes värdelösa “skräp”, du fortfarande inte kasta också, i “viloperioden”, kan du koppla in dem igen i skon för att återställa den ursprungliga sista typen av skor, så nästa gång bära mer bekväm.

Flitig “ren.” Frekventa sommar duschar, om man trampar på dammen hela vägen hem, bör du så snart som möjligt med en mjuk fuktig trasa eller pappershandduk för att torka den seriösa delen av vattnet och stänker på ytan, torka av leran. Om stora lera ansluten, kan du knivblad för att skrapa bort med en kniv, lätt fuktad trasa och torka sedan varumärkena. Efter det fuktiga lädret är ofta bräcklig än vanligt, så gör den tiden, måste din handling vara varsam.

Diligent “Polering.” Bör beläggning av olja inte vara för hög frekvens, men måste inte provinsen. Förutom bibehållande av samma färg av olja, i själva verket finns det ett antal dagliga underhåll livsmedel läder funktioner. Till exempel, äta bananer, kan du torka insidan av bananskal klibbiga skor, låt det torka, kommer skorna vara re-Hwan infiltration lyster. Om skon yta spricka, kan du använda dessa ljus till mönstret inom krutladdning, och med järn, strukna, och sedan gnuggas med samma färg skokräm. Men eftersom temperaturen är svår att förstå, rekommenderar vi att du eller kompetens att hjälpa bättre.