lagringslösningar för cykelförvaring

Priset på olja och bensin fortsätter att stiga så är priset på bilar. Idag, kommer att köpa en bil kostar dig en förmögenhet och om du redan äger en, helt enkelt köra ut ur staden kommer att kosta dig pengar. På grund av dessa faktorer, många människor vänder sig till cyklar som ett transportmedel när man går till jobbet eller på korta sträckor. Men på grund av alla de saker som du har i ditt hus, kan hitta ett lagringsutrymme för din cykel vara ett problem. Här är några sätt att lagra din cykel.

remskivesystemet

Ett sätt att hitta utrymme för din cykel är genom att anställa den trissa systemet i ditt garage. Du kan använda en trissa för att hänga din cykel från taket på ditt garage. Genom att använda detta system kommer du att spara mycket utrymme så att din bil eller andra saker för att stanna under. Dock bör du alltid se till att ankarna väl är fästa i taket för att se till att din cykel inte kommer att falla.

garage rack

Du kan använda garage rack för att lagra dina cyklar. Garage rack kan fästas på din vägg så att du kan hänga dina cyklar på den. Garage rack har oftast en bred bas för att hålla leden balanserad och gör att du kan placera två eller flera cyklar på den tillsammans med andra saker.

cykelställ

Dessa ställningar består av långa metall rack som gör att du kan knyta din cykel till den med hjälp av kedjor och lås. Denna typ av rack är idealisk att använda på offentliga platser, såsom parker och din arbetsplats. Dessa cykelställ gör att du kan lagra dina cyklar på ett säkert och tryggt sätt och utan att förbruka en hel del utrymme. Med hjälp av cykelställ du kan lämna din cykel fredligt när man går till jobbet att veta att det är säker och skyddad.

Utan hjälp av rack du kan ha problem med att hitta en säker plats för dina cyklar särskilt när du är på offentliga platser. Du måste hitta en stabil lyktstolpe eller bänk för att knyta din cykel till den som förbrukar din värdefulla tid. Dessutom knyter din cykel till bänkar eller lyktstolpe garanterar inte dess säkerhet för att den inte är avsedd för detta ändamål. Den har inte rätt låssystem som cykelställ har.