leta efter bra kundservice

Där har tjänsten gått? Vill vi verkligen att gå in på ett driftställe och inte hälsas? Är de anställda verkligen får betalt så låga att de inte bryr sig om sitt jobb eller sina kunder? Som konsumenter vill vi verkligen inte bryr sig längre om den service vi får när vi går in i en verksamhet.

Det är sorgligt att vi har blivit så upptagna att vi bara gå in till en butik få vad vi vill ha och betala för det och sedan lämna. Vi bryr oss inte om kassörskan log eller ens sagt ett ord, så länge de är snabba och vi får ut. Vad hände med hej eller hur mår du? Om en kassörska frågar, hur du är, är det nästan som om de har slösat bort vår tid, vi skaka av sig dem ut genom dörren vi går.

Butiker tror nu att de ger bättre service med sin självkontroll ut linjer. Inte behandlar människor anses bättre service? Göra allt själv är bättre service? Med själv-kolla kunden har att söka sina egna varor de har att väskan det själva lägger pengar i maskinen, det finns inget leende, eller ingen hej, eller ingen att tacka dig för att shoppa med oss ??och ha en trevlig dag. Och det är bättre service?

Det finns vissa människor som inte har något emot denna typ av tjänst, om det är vad vi kallar det. Men det finns fortfarande människor där ute som vill ha uppmärksamhet när de går in i ett företag. Dessa människor vad de ska känna att de är den enda kunden i butiken. De vill ha småprat med kassan och de är mycket nöjda när försäljning kontorist frågar hur de mår. Dessa kunder är mer än sannolikt att återgå till denna verksamhet innan du går någon annanstans.

Kanske tjänsten är precis så vi bör behandla människor. Eller hur vi förväntar oss att behandlas i gengäld. Förmodligen mer som den gyllene regeln är att behandla andra som du vill bli behandlad. Och detta verkligen borde ske på ett driftställe och på våra egna verksamhetsställen. Vi bör behandla våra medarbetare och våra arbetsgivare på samma sätt, med respekt och omtanke. Vi ska le mot dem och fråga hur de är idag. Om en arbetsledare eller chef för en avdelning frågar en av sina anställda att göra något det ska göras med vänlighet inte efterfrågan. Ibland får vi upptagna och någon ovan handledaren behöver något gjort så de hakar på sina anställda för att få det gjort inte mening att störa honom eller henne. Men vi stannar inte tänka på hur vi ska säga det eller hur vi vill ha det sagt till oss. Återigen är vi så upptagna att vi inte stoppar för tjänsten, vi vill bara ha det gjort.

Det kan vara klokt vid denna tid för att nämna en tjänst som de flesta företag kan använda för att hjälpa till med sina servicefrågor. Anställa en hemlig shopper är ett bra sätt för ett företag att utvärdera sina tjänster och säljförmåga. En hemlig shopper kan vara en opartisk röst som kan hjälpa visa upp goda färdigheter och belysa inte så goda kunskaper i verksamheten. Företag som söker en hemlig shopper kan hitta information på internet om att anställa en hemlig shopper. Låt oss alla göra en insats för att ge bättre service till våra kunder, våra medarbetare och varandra och om att anställa en hemlig shopper hjälper, gör det!