markera av en utmärkt chaufför

Klädd i väl pressade kläder och ger varm hälsning när han öppnar dörren för dig, det är hur du skulle föreställa en chaufför. Men märket av utmärkta chaufförer inte börjar och slutar på hans utseende och hur han välkomnar dig från ditt hotell eller flygplatsen. Han borde vara någon som är anställd av ett välrenommerat företag som är känt för pålitlighet. Du kan observera något i hans ögon och på hur han rör sig, att han är värdig ert förtroende. Du kommer inte att fånga honom stjäla en peep på backspegeln med en snokande öga medan du har en intim stund med någon eller prata om något som bör hållas hemligt.

Han vet sin väg runt staden ganska väl, och kommer alltid att ha andra vägar i åtanke som ett alternativ när din limo är fångad i en trafik röra. Han har goda kontakter och kan bara radion en peer att ge honom råd om vad som kommer att ersätta rutten. En effektiv chaufför kommer alltid komma ihåg att han har ett åtagande att ta dig till din destination i tid. Han är någon som binder sig till att göra din resa njutbar, säker och sund hela tiden. Körning kommer vara felfri och inte en enda plötslig broms kommer att skaka dig från din plats som han styr bilen på väg till och från din rendezvous.

En perfekt chaufför kommer att blända dig om hur de kan vara så flexibel. De kommer att vara tyst under hela resan och kommer endast tala när det är nödvändigt, men kan vara så vänlig och sällskaplig när du vill öppna en konversation med dem. Du kommer bli förvånad över hur läsares upp de med aktuella händelser inom det lokala området samt saker som händer runt om i världen. De skulle bara brukar hålla med dina tankar, men kan dela sina två cent värde av rådgivning när de ombeds. Du kommer att bli hänförd över hur de kan välja sina ord för att sätta sitt budskap.

En symbol för en sann chaufför är någon som känner till stadens historia så väl. Han kan berätta historier som inte finns på historieböckerna och inte läsa över tidningarna. Han har bra förbindelser rötter i staden och mestadels är född och uppvuxen i området. Han har ett perfekt grepp om stadens seder och traditioner som du kan få en idé från när du har att göra med någon som är född i den staden. De vet var stadens bästa köper är, har de arbetat runt staden länge nog för att göra dem auktoritet att berätta vilka en är en rip-off, och vilken ger valuta för pengarna.

Den ideala chaufför är någon som kan vara din concierge på vägen. De är som din ande i en flaska frigörs efter tiotusen år och när de återkommer i det öppna, är dina önskningar deras kommando. Oavsett hur svårt du vill ska uppnås, kommer de att flytta himmel och jord för att få det att hända De är naturligt godmodig människa som hade endeared dem till vänner som kan hjälpa dem att ta sig igenom även de mest utmanande krav. De är någon som kan ge dig garanti att luta dig tillbaka och koppla av när du har någon du kan lita på.