nätet kundrelationsmarknadsföring gått snett

Online kundrelationsmarknadsföring är lika kritisk som den är för tegel och murbruk företag typ. Tyvärr verkar det inte att alla är överens. Här är min egen personliga erfarenhet med en auto-responder företag som jag en gång använde. Tyvärr är det inte så positivt som jag skulle föredra, men eftersom det är mina egna erfarenheter företagets namn kommer att förbli intakt.

Personligen tycker jag att mjukvaran sidan av deras paket är det bästa på marknaden. Men nyligen när du arbetar med en av sina tekniker min hemsida togs helt ur bruk.

Jag heter Get Response med panik i rösten och förklarade situationen. Vad var det Get Response svar?

“Sorry”

“Sorry?”, Svarade jag. Min hemsida är ur drift. Jag behöver något mer än “ledsen.”

Inget vidare skulle komma så jag begärde att få tala med en chef. Min Get Response svar nu? Kanske inte ordagrant, men …

“Vi tillåter inte att här”

Jag svarade, “Du inte tillåter upprörda kunder att tala med dina chefer?”

De svarade med, “det är rätt”.

Jag lugnt, men upprörd, begärde min tekniker för att sätta mig på håll och går att se till att deras chef var villig att riskera att förlora ett kundkonto genom att inte komma på linjen. De gjorde precis det, bara för att bekräfta svaret på deras återkomst. Som ett resultat av deras dåliga online-processer kundservice Jag avbröt genast mitt konto och kontaktade ett annat företag för att hantera min auto-responder behöver.

Jag hoppas att få svar har ändrat sin politik i denna process. Du ser, enligt min mening spelar det ingen roll hur bra av en programvara som du har satt ihop om din online kundrelationsmarknadsföring inte stämmer eller ännu bättre långt överträffa dina applikationer förmågor.