nz butik lojalitetsprogram för att ge nz designprodukter

NZ butik Lojalitetsprogram är strukturerad för marknadsföring som rewardsbuying NZ designgåvor, och därmed Ökar, lojal köpbeteende – beteende som är möjligen till nytta för företaget.

I kommersiella vanligt och i detaljhandeln i synnerhet är en NZ butik lojalitetskort belöningar kort, poängkort, fördel-kort, eller klubbkort en plast eller papper kort, visuellt homogent till ett kreditkort eller betalkort, som bestämmer kortinnehavaren är en jurist i en NZ butik lojalitetsprogram. Bonuskort är en NZ designprocess av lojalitet affärsmodell. Termen av korten varierar i olika länder, men som faktiskt bygger på samma NZ designen lojalitetskort idé. Cards har vanligen en nz konstruktion streckkod eller magstrip som lätt kan skannas och vissa är också chipkort.

En kommersiell anläggning eller en retail-grupp kan utfärda en NZ kortdesign lojalitet till en köpare som kan sedan använda det som en form av identifikation vid förhandlingar med den säljaren eller nz butik. Genom att använda kortet, har köparen i allmänhet ackrediterade till antingen en rabatt på det aktuella köpet, eller en tilldelning av poäng som kan användas för kommande inköp. Därför, är kortet den uppenbara medel för att materialisera en klass av det som ekonomer kallar en tvådelad tariff.

Kortutgivaren frågar eller kräver kunderna söker leverans av ett kundkort för att ge en vanligen liten mängd igenkännbara eller statistisk information, såsom namn och adress. Ansökningsblanketter kräver normalt avtal från NZ butik aout konsumenternas integritet, mestadels icke-spridning (från företaget icke-aggregerad information om kunder Företaget -. Man kan förvänta sig – använder aggregerade data internt (och ibland externt) som en del av detaljhandeln studien. kan dessa nz designkort användas för att bestämma, t.ex. en viss kunds favorit märke av öl, eller om han var vegetarian.

Om en köpare har gett tillräckligt erkännande uppgifter kan lojalitetskort också användas för att få tillgång till sådana uppgifter för att främja stöd vid mottagandet av kontroller eller dosering av medicinska presciption preparat eller för andra medlemskap rättigheter (t.ex. tillgång till en club lounge på flygplatser, med ett bonusprogram kort).