ocean frakttrafik vs flygfrakt vad som är bäst

Din påskynda bolaget kommer utan tvekan att forskningen båda typerna av transport, men som utbildas om skillnaderna inneboende i båda typerna av stöd kan vara avgörande för att göra det perfekta valet om hur man reser dina varor.

historien bakom ocean frakttjänster

Ända sedan människan först började handel med andra nationer utanför hans eget för produkter eller tjänster, har de utnyttjat huvudsak någon form av tjänster ocean last. Deras långa historia av effektiva transporter har gjort dem den allra första transport plats för val i mer än 100 år, även långt efter tillkomsten av luft kurir bistånd. Varje årtionde har visat förbättringar i både stora former av bärare, men när man väljer den rätta för dina varor, bör du överväga tre viktiga delar: kostnader, leverera tid, och även tillförlitligheten av sjöfarten.

överväger kostnader

Det huvudsakliga urvalet aspekt för många företag som gör en global handel idag är kostnaden för att leverera sina varor till sin destination. Många organisationer har en budget för sådana saker som de behöver för att hålla sig till, så att göra en vinst på varje försäljning och leverans, det är helt lätt att förstå. Det kommer att göra något slutgiltigt beslut viktigt, eftersom värdena är det som betyder mest av allt. Det kan också göra att välja mellan tjänster ocean last samt flygfrakt ett enklare val att göra.

Den viktigaste faktorn ligger i vad varje typ av operatörsavgifter för transport av produkterna. I kontrast mellan tjänster ocean last samt flygfrakt, det finns inte mycket av jämställdhet som skall förvärvas. Majoriteten av Flygfraktsservice debiterar med vikten av den last, som tyngre lasten är, desto mer bränsle den behöver för att transportera den säkert. Ocean lastbärare, omvänt, laddning av den transporterande behållaren, där volymen har företräde övervikt. Ju tyngre last, i det här fallet, desto mindre det skulle kosta att sända vid havet leverantör.

leverera tid

När det gäller hastighet, skulle flygfrakt vinna över havet last leveranser varje gång. Om dina leveranser kan anses känslig tid, sedan leverera med flyg kommer att vara mer bekvämt. Tillsammans med det nyckfulla vädret, och dess inverkan på havet, kan en enda storm lägg dagar eller veckor till en last till sjöss.

tillförlitlighet aspekter

Bara om de mest rörande faktorer med avseende på företagande sjöfarten måste tillförlitligheten av bäraren i fråga. När det gäller att få leveranser till sin destination utan dröjsmål, i gott skick, och på ett tillförlitligt schema, återstår flygfrakt att vara ledande på detta sätt. Det är inte att säga att havet lastbärare är något mindre tillförlitliga, men för leveranser av betydande vikt som gör flygfrakt omöjlig, deras rekord fortfarande innehar.