överlevnad av de snabbast

Med mobiltelefoner, PDA, AOS och snabbmeddelanden vi fortsätter att söka enheter och programvara som gör det möjligt för oss att utföra flera uppgifter effektivt. Överlevnad av den snabbaste har varit verksamheten mantra under en tid.

Kom ihåg historien om sköldpaddan och haren? Haren är snabb, och när loppet börjar han känner att han kan lätt sätta en stor distans mellan sig själv och sköldpaddan. Funderar hans snabbhet kommer att tillåta honom att köra om sköldpaddan vid viljan, beslutar haren att äta och vila. Även om sköldpaddan är långsammare, är hans tempo stadig. Han slutar aldrig eller saktar. På grund av den hare, AOS förlitande på hastighet, och hans brist på fokus på målet (mållinjen), han spelar, AOT vinna loppet. Sköldpaddan är segraren.

långsam och konsekvent uppskattas också
Denna historia kom att tänka på när man tänker på min mekaniker. Han är en oberoende mekaniker med en liten verkstad och en hjälpare (ibland två). Hans lokaler aren? T infall, har han knappt ett lämpligt datasystem, och du kan vara säker på dina reparationer kommer att ta längre tid på sin butik än på många andra faciliteter.

Även om jag, AOS AOM definitivt en person som vill ha snabb och effektiv leverans, min mekaniker, långsam och stadig takt är mycket uppskattat. Visst, kan jag ta min bil någon annanstans och få den reparerad snabbare, men till vilket pris? Jag litar på honom att ge varje reparation hans bästa insats. Det, aos varför jag förbli en trogen kund. Lojalitet är en biprodukt av förtroende.

för fort för din kund, AOS bra?
Har du blivit alltför fokuserade på att sträva efter att vara snabbare än dina konkurrenter? Har du glömt att en lite långsammare och konsekvent kan vara mer till din kund, AOS tycke? Saknar du köpa signaler i era ansträngningar för att få in och ut ur möten snabbt? Hur mycket är förbisedd av personal, chefer och ledningsgruppen samtidigt fokusera på att stanna före konkurrenterna?

Vad sägs om att sakta ner och ta lite extra tid med varje kund? Hjälp dem att bli bättre bekant med ditt företag och dess produkter. Om de blir mer kunniga om dina produkter och tjänster, kan de överväga att använda ditt företag oftare när du gör köpbeslut.

det, AOS om tjänsten
Tar din personal tid att lyssna uppmärksamt på vad kunderna säger, så att de kan leda dem mot produkter som bäst passar deras behov? I din iver att vara först på marknaden, har ni glömt att övervaka personalen produkt / tjänst kunskaper? Folk kommer bara sälja vad de vet, och känner sig bekväma att diskutera.

Kontrollera din produkt försäljningsrekord. Är de bästa säljarna populära eftersom kunderna gillar dem bäst, eller för att din personal kan diskutera fördelarna med dessa produkter bättre än andra?

Nästa gång du, Aore rusar runt och försökte göra det maximala beloppet för kontakter i åtta timmar, minns kvalitet, enhetlighet och värde kommer att ta dig mycket längre i det långa loppet. Sakta ner, och ta mer tid med varje kund. Dina kunder kommer att uppskatta att du gjorde, och deras uppskattning kommer att återspeglas i din vinst. Kundlojalitet och retention är om relationsbyggande, tid, kvalitet och konsekvent ansträngning.