pooltillbehör tillbehör och utrustning

När det gäller att pooltillbehör så finns det bara ett namn som folk ser upp till. Faktum är Swimmingpool Indien ett namn som utstrålar tro och tillit som är gjord under år av slit. Idag Pool Indien är den ledande tillverkaren av tillbehör och utrustning för swimmingpooler. Några av dess ledande produkter diskuteras nedan.

Trampolin: Smidig och extremt tålig förblir karismatisk trots svåraste väderförhållanden. Det tillför kurage till pooler och deras nya non slip yta som täcker hela styrelsen med tillsats av vattenavvisande och halkfria självhäftande resor erbjuder maximal säkerhet. Den levereras komplett med ankare och infästningar.

Solar Duschar: Tillverkad av rostfritt stål har bestämmelsen för endast en kallvatteninlopp. Den har också en plast vattentank av kapaciteten på 15 lts. som blir uppvärmd med solenergi. Den har också två blandare och en justerbar huvud. Solar dusch är fast i marken med basen anläggning och fyra skruvar.

Lux Shower Range: Den kommer i smalaste av mönster och erbjuder enkel tillträde till interna anslutningar och lätt ankare fastställande. Två andra varianter av det är också tillgängliga på marknaden.

Livboj: Finns i opåverkad apelsin plast, är det viktigt för nybörjare. Den har en diameter på 730 mm.

Poolstegar: Perfekt för i poolen marken simning tillbehör, de gör att få in och ut ur poolen mycket bekvämt. Det fyra sorter finns på marknaden.

Dolphin 2001 Diagnostic – De är spetsad med förmågan skura, borsta, dammsuga och filtrering av hela poolen, väggar golv och vattenlinjen. Vad som gör dem ännu mer attraktiva är det faktum att de kommer med en garantitid på 36 månader.

Dolphin Moby – Skyddas av en 24 månaders garantiperiod är perfekt för rengöring av bassänger och hörn pool. De är idealiska för pooler med ett maximalt djup på 10 meter eller 36 fot

Dolphin Galaxy – Den är bärbar, lätt och enkel att hantera. Lägg till det dess användbarhet för rengöring av pooler genom skrubbning, sopning och dammsugning på bara tre timmar och du får en produkt som är oslagbar.

Dolphin Dinostic 3001 – Väpnade skurar, borstar och dammsugare av det är säkert kan filtrera hela poolen, och rent golv, väggar och vattenlinjen. Dess filterpåsar som är avgörande för att samla smuts och skräp och lindra den pool av all dess skräp är en annan stor attraktion.

Vad gör de ovan nämnda bassäng produkter ännu mer attraktiva är det faktum att det inte bara är de bästa i branschen, men finns på extremt lågt pris också. Inte undra Swimmingpool Indien är bland en av de mest eftertraktade destinationer för bassäng produkter i Indien.

För mer information, vänligen besök swimmingpoolindia.com