precision bil restaurering

Alla som ser fram emot att återställa sina gamla bilar informeras om att Precision ersättningar är den rätta platsen för dig. Precision ersättningar är i själva verket en ledare av muskel bil restaurering och klassiska bilen restaurering industrin. De är en specialist på show kvalitet anpassade måla arbete, mekaniska och exteriör / interiör restaurering och anpassar vintage, klassiska och antika bilar.

Deras framgång i auto restaurering beror i huvudsak på följande faktorer:

• Tydlighet-deras team spenderar en hel del tid på att utveckla en unik, tydlig och koncis bedömning för din bil för att matcha upp sina krav.

• Kommunikation-de hålla ständig kontakt med kunderna informera dem om den dagliga utvecklingen av projektet. De gör detta genom att skicka dagliga fotografier via e-post och ringa telefonsamtal. De besvarar alla frågor effektivt och lösa alla eventuella problem på ett effektivt sätt.

• Konsekvens-de garanterar kunderna att jobbet görs av dem kommer inte bara uppfyller utan faktiskt överträffa kundens förväntningar.

Deras välutbildat team återställer varje fordon på ett unikt sätt. De gör fordonsindustrin restaurering av bilarna briljant och göra sina delar så bra som de var när bilen köptes. Bortsett från att de uppgraderar bilen och göra den kompatibel för att matcha upp med moderna bilar. Den upp gradering inkluderar:

• A / C system uppgraderingar

• Suspension uppgradering

• Interiör uppfriskande

• Hjul och däck uppgraderingar etc.

De handlar i hela kroppen bil restaurering samt delkropp bil restaurering. I hela kroppen restaurering hela fordonet demonteras och sedan varje del inklusive systemet återställs. Hotrod restaurering tekniker används också för att bilen restaurering. Restaureringen Processen omfattar fyra grundläggande steg:

• Car Body återställande-var i kroppen demonteras och delarna repareras. Rosten avlägsnas från delarna. Vågorna och bucklor avlägsnas från kroppen.

• Custom Car paint-det är bilen åter grundmålas och slipas. Sen är rengjorda och maskerade, varefter kroppen är målad och klar. Målningen är testad av målaren och produktionschef och sedan den slutliga våtslipning och polera är klar.

• Mekanisk-antingen det befintliga mekaniska systemet byggs om eller systemet ersätts. Bromsen, styrningen och fjädringssystem uppgraderas. Motorn är också byggs om eller ersättas av en spjällåda motor. Det sista steget är det upp gradering av växellådor och transmission för att möjliggöra en jämnare gång.

• Interiör-slutsteget är inredning uppgradering, varvid klädslar är skum och fjädrar ut. Mattor och innertak ersätts. Instrumentbrädan och dörrpanelerna har återställts. Interiörerna är valda enligt utseendet på bilen. Om du väljer en antik restaurering interiören är också antika.

Vid precision restaurering kan du ändra din gamla bil enligt dina önskemål. De betonar i grunden på kundernas behov och på varje punkt av bil restaurering de kontaktar kunden för att veta vad han vill och de uppfyller dina behov därefter. För att återställa din bil omedelbart logga in på www.precisioncarrestortion.com.