prediktiv uppringning callcenter

För företag och anställda, det finns många nya innovationer att bredda sina alternativ när det gäller sysselsättningen, vare sig det att hyra eller arbetar. Allteftersom tiden går, det finns ständigt nya framsteg och uppfinningar inom teknik som direkt gynnar näringslivet. Av dessa många och fantastiska innovationer, några stick verkligen ut. Inom telekommunikation lösningar fältet, har det funnits nya tekniska uppdateringar ständigt utvecklas och tillgänglig för förbättrandet av företag över hela världen. Bara att lyfta fram några, Virtuella Call Centers, Hosted Call Centers och Hosted Kontaktcenter är stora aktörer i jakten på företagarnas telekommunikation lösningar.

Virtuella Call Centers är ersättare callcenter. Poängen med Hosted Call Centers är att rädda företag och anställda tid och pengar, vilket är bättre för alla. “Virtuella Call Centers är det bästa sättet för företag att förenkla. De verkligen bryta ner alla kostnader och komplikationer som traditionella callcenter komma med “, säger Jennifer Gross, Vice President Marketing på Freedom distansarbete, ett växande företag dedikerade till att hitta telekommunikation lösningar. Sanningen är att Hosted Call Center verkligen hjälper företag att göra det enklare, inte bara ekonomiskt. Virtuella Call Centers möjligt för företag att “trappa ner” utan att minimera helst resultat.

Virtuella Call Centers är alla styrs via webben. Säger Gross, “Företagen behöver inte ens hantera en och en med sina anställda. Allt sker över internet. Den stora fördelen med detta är att företagen verkligen kan spara mycket tid. Och oroa dig inte, de virtuella call center agenter är bevakad mycket noggrant. “Mrs Gross talar om distansarbetare från Freedom distansarbete, en ny och exklusiv community skapad för att ansluta sig och förena virtuella agenter call center, vilket gör det lättare för arbetstagare och företag att arbeta tillsammans. Den distansarbetare rekryteras av Freedom distansarbete och utbildade för att utföra i en utmärkt och effektiv stil. De är först testas och utvärderas för att se om hur väl de kan utföra. När testningen är klar, går framtiden distansarbetare sedan genom viss utbildning. När dessa virtuella call center agenter har anmält sig till distansarbetare samhället, kan potentiella arbetsgivare se då deras profiler. Agenterna profiler varierar beroende på många faktorer, inklusive: flyt, kompetens, erfarenhet, bakgrund, tillgänglighet och pris efterfrågan. När anlitade, är arbetsgivarna ges tillgång till unika verktyg som gör det möjligt för dem att vara på toppen av medlet som om han var rätt där. Dessa Hosted Contact Center Tillsynsinstrumenten är: Spy läge, Barge-in Mode, tyst läge, slumpmässiga skärmdumpar av agentens skärm, MP3-inspelningar av alla samtal och övervakning av tangenttryckningar och musklick.

Tillsammans med varje Virtual Call Center kommer möjligheten att dra nytta av många funktioner som verkligen bränsle Virtuella Call Centers. Sådana funktioner är: Voice Broadcasting, prediktiv uppringning, och talsvar, annars känd som IVR (de Tillsynsinstrumenten nämnts ingår också i de flesta Virtuella Call Centers). Voice Broadcasting hjälper företag att få deras namn och budskap ut där. En telemarketing hjälper virtuella call center agenter minska slöseri med tid genom att organisera och prioritera agenternas listor. IVR hjälper med inkommande samtal, så att kunderna kan automatiskt betala räkningar eller ens få kundservice.