prediktiv uppringning – svarar problemet med låg kontakt priser när du ringer konsumenterna.

Ringa fungerar är enkel. Den telemarketing används oftast för att hjälpa virtuella agenter callcenter i en typisk virtuell Call Center inställning med Hosted programvara Contact Center. Den telemarketing sorterar i princip alla av de telefonnummer på listan över de virtuella call center agent och filtrerar bort alla dåliga siffror som ur servicenummer eller faxnummer. Den telemarketing tar då upptagen nummer och obesvarade siffror som redan försökt och lägg dem i botten av listan. Den telemarketing kommer då förutse nästa telefonsamtal för agenten genom att använda ett system med algoritmer för att hjälpa till att förutsäga när nästa samtal kommer att sluta och exakt tid när man ska starta nästa telefonsamtal.

Steve Cohen Frihet distansarbete säger prediktiv uppringning är ett måste för många företag och särskilt i callcenter. Att inte ha prediktiv uppringning i någon typ av call center, är särskilt en Hosted Call Center dumt. De fördelar och vinster som prediktiv uppringning innebär för något callcenter definitivt uppväger ljuset kostnaden för denna unika egenskap, säger Cohen. Studier har visat att traditionella callcenter inte använder automatisk uppringning har sina agenter prata i telefon ca 20 minuter av varje timme, medan callcenter med prediktiv uppringning använder cirka 50 minuter av varje timme. Denna statistik verkligen kan hjälpa företag att spara tid, ansträngning och viktigast, pengar, säger Cohen. Mr Cohen betonar också hur viktigt det är för företag som använder callcenter för att skifta över till Virtuella Call Centers. Virtuella Call Centers är framtiden för enkel sändning och kommunikation. Alla företag oavsett hur stor eller liten lätt kan utnyttja alla fördelar av alla virtuella funktioner Call Center, betonar Cohen.

Utöver alla de funktioner som frihet distansarbete har fört in i förverkligande med sina Virtuella Call Centers såsom Voice Broadcasting och IVR eller Interactive Voice Response, de har också genomfört och skapade världens första och enda gemenskap av virtuella agenter call center. Denna gemenskap är titeln distansarbetare. Vad distansarbetare är, är en online-databas med virtuella agenter call center för att stärka arbetet för både agenten och företaget. Frihet Distansarbete är mellanhanden mellan arbetsgivare och arbetstagare, och förbinder de två baserat på preferenser såsom flyt, erfarenhet, språk och naturligtvis priset.