restaurang dukning, definierar vad en Restaurant_

Restaurang dukning är en aspekt av inredningen i en restaurang som kunderna upplever på nära och personligt. Även om det sägs ofta att kvaliteten är tyst – det talar förvisso volymer om en restaurang. Huvudsakligen finns det två typer av inställningen restaurangbord mönster, al carte och tabell d’hote. Den förra är en enkel layout medan den senare är mycket mer elegant och reserverade för speciella tillfällen. Alla av oss har varit på restauranger där vi kan berätta att situationen är desperat, det ögonblick vi steg in i stället. Servrar samt deras handledare, även ägarna till platsen kan inte riktigt lägga ens en enkel restaurang dukning särskilt om de ombeds att ange något mer komplicerat än en kniv & gaffel och även dessa är inställda på måfå och utan precision. En sådan restaurang dukning förstör verkligen din härliga humör och i slutändan innebär förlust för restaurangen.

Alla berörda parter i en restaurang behöver veta snarast att göra en inställning restaurang bord handlar om att vara smart, inte kassaflödet. Anpassa matplats betyder inte en fullständig och slösaktig make over för restaurangens inredning. Det handlar mer om att förbättra dina gästers erfarenheter och uppmuntra, genom design, förbrödring med sin middag partner på båda sidor. Även en god kvalitet glas servis kan göra detta mycket väl.

Korrekt dukning kan vara en svår uppgift. Varje annan inställning, från frukost till middag till formella tillfällen behöver olika typer av bestick, servis och glas sätter middag. Man måste förstå att det inte bara handlar om iakttagande av de traditionella reglerna för restaurang dukning. Om det görs på rätt sätt, kommer dukning hjälper dig att maximera din investering genom att matcha din dagliga användning och vilka typer av specialitet bitar av vad en restaurang har på sin meny. Ägarna till restaurangen kommer att göra bra att komma ihåg att bra restaurang dukning skapar rätt stämning och atmosfär för varje måltid, och hjälper till att berömma en fin meny och inredning.

Glas serviser kraftigt öka känslan och stämningen, om de är rätt inställda i en flott restaurang. Idag är glas blir allt materialet i valet i inställningarna restaurangbord. Servrarna ska hålla alla serviser, speciellt objekt i glas servis, ungefär en tum från kanten av bordet. Alla knivar måste placeras med sin framkant mot plattan. Allt bestick måste ordnas i den ordning de används, arbetar från utsidan mot plåt för varje kurs serveras. Om sallad serveras efter förrätt, måste sallad gaffel placeras bredvid skylten. En fisk / cocktail gaffel placeras alltid till höger om soppa sked, såvida serveras med en skaldjur cocktail. I så fall, kan den placeras på cocktail plattan.