säga adjö till stress och smärta med anti-trötthet mattor

Anti trötthet mattor är utformade för att minska trötthet som orsakas av stående under långa perioder på hårt underlag. Hårda ytor inte bara få folk att känna mer stressade på arbetsplatsen men också resultera i dålig koncentration och låg produktivitet. I ett sådant fall kan anti-trötthet mattor gör faktiskt den totala miljön bekväm och säkrare att i sin tur förbättrar medarbetarnas prestationer, produktivitet, hälsa och moral.

Även om det finns många anti-trötthet mattor som finns på marknaden, är majoriteten av dem utformade för att hålla industriella miljöer i åtanke. Dessa mattor är också användbara för kockar och damer tillbringa långa timmar arbetar i köket med keramiska plattor, cement eller trägolv. Anti-trötthet mattor minskar också fot, knä och ryggbesvär förknippad med långvariga timmar.

Finns i olika material inklusive gummi, mattor, vinyl och trä, kan dessa anti-trötthet mattor användas enligt ens behov. Här är några tips på hur du kan välja mellan matta, vinyl, skum eller gummimattor.

Industriella mats: Mestadels gjorda av gummi, industriella mattor är tvättbara och är tänkta att vara fruset. Vinyl skumtäckta mattor däremot kommer torka rent lätt, men är lätta mattor. Gummi samverkande mattor säljs i järnhandeln är ett bra alternativ för workshops, men är svåra att rengöra.

Mattor för kök Användning: Om du planerar att köpa mat för kök användning, kan du överväga gummi eller vinyl som omfattas mattor som lätt kan torkas av. Vinylklätt marmorerat-mönstrad kök mattor är också ett bra alternativ för dem som tillbringar mindre tid att arbeta på köksbänken. Men för kock som tillbringar långa timmar matlagning eller bakning, mats som är minst 3/8 “, 1/2” eller närmare 1 “tjock skulle vara den bästa insats.

Tätare & Tjockare Mats: Även en skum matta ser bra ut och känns mjuk, men du kommer att känna som om du går på sanden och kommer att ständigt balansera på mattan som kommer att lämna dig mer utmattad. Därför är en tät gummimatta det bästa alternativet eftersom det kommer att ge ett bättre stöd.

Även en låg kostnad anti-trötthet matta är ett bättre alternativ jämfört med att stå på bar tegel, betong eller annat hårt underlag. Men för att göra det mesta av ett anti-trötthet mattor, måste du se till att materialet, stil och storlek är rätt för dina behov.