sändlista utveckling-hur viktigt det är för din business_

Alla företag som menar allvar med sin verksamhet vet väl hur viktigt det är att förvärva kunder och behålla dem. Med tanke på dagens konkurrensutsatta marknad och minska nivåerna av kundlojalitet har det blivit allt viktigare att arbeta för att bevara kundrelationer.

Inte längre kan du vänta och hoppas ditt företag att lyckas utan att du gör något på din sida. Du måste hela tiden arbeta för att göra din röst hörd och skapa en stark verksamhet närvaro på marknaden. Nya spelare in i branschen varje dag och det finns alltid bättre och nyttiga tjänster som erbjuds.

För att överleva på den hårt konkurrensutsatta marknaden, måste du se till att rampljuset på ditt företag inte blekna bort och publiken fortsätter att gynna ditt varumärke. uppstår frågan hur kan det vara möjligt:

Här kommer in Kund Mailing List Development. Tung reklam-och PR-kampanjer kan vara dyrare sätt att göra det. Men med e-postlista utveckling får du den mest ekonomiska men det mest effektiva sättet att nå ut din potentiella publik. Det inte bara får du mer valuta för pengarna, men också låter dig vara i ständig kontakt med dina kunder och kunder. Du kan hålla din målgrupp up-to-date med arbetet i din verksamhet och se till att de är väl informerade om alla nya händelser och meddelanden från din sida.

För presumtiva kunder, är repetition viktigt. Du måste skicka minst fyra gånger per år till nuvarande kunder och potentiella kunder för maximal effekt och att öka effektiviteten i ditt meddelande. Att vara en tjänstesektor (som läkare, tandläkare, rörmokare och värme och luft specialister konditionering) behöver du inte att bombardera dina kunder med mail som återförsäljare gör. För mycket av det goda kan slå tillbaka på dig. En bra tumregel är minst fyra och högst åtta gånger per år. Alltför ofta företag gör ett utskick, när saker är långsamma, och bestämmer att det inte fungerade för dem. Detta ger inte en sann bild av vad direktreklam kan göra för dig. Som med alla former av reklam, är upprepning din nyckel till framgång och detta är förvisso sant när det kommer till direktreklam. Vara långlivade – det kommer att löna sig!

utskick till befintliga kunder
En av de första frågorna du måste bestämma när man gör direktreklam är som att maila till. Din egen kundbas är det bästa stället att börja. De vet redan vem du är så det är en mjuk-sälja strategi. Det är mycket lättare att hålla en kund än att få en ny. Fler och fler butiksägare ser värdet av att ha en fungerande kundbas, men vi har fortfarande en lång väg att gå. Många reparationsanläggningar antingen inte kan få sin kundlista ur sin nuvarande programvara, inte håller bra register, eller ännu värre, inte ens en dator. Om du inte har tillgång till din befintliga kundlista och det är up-to-date, är direktreklam utan tvekan det bästa alternativet. Du har större flexibilitet i innehåll, design och timing, och naturligtvis, kommer din marknadsföring vara välriktade och mer kostnadseffektiv.
utskick till potentiella kunder

Att maila framgångsrikt presumtiva kunder, behöver du en plan. Först bestämmer vem dina framtidsutsikter är. Du vill nå rätt målgrupp och det finns många kategorier att välja mellan. Det andra, vad du hoppas uppnå med detta utskick (mer intäkter, namn erkännande, etc.)? Mer än sannolikt, kommer du behöva köpa din lista från en “lista kompilator.” Det finns fyra lista alternativ:
Ett. konsument listor
2. affärs listor
Tre. bosatta / åkande listor
4. nya movers lista

Konsument listor omfattar mer än 86 miljoner hushåll och mer än 140 miljoner personer. Dessa namn har sammanställts av många källor såsom katalogförsäljning, kort garanti, data inteckning och många andra källor.
Business listor (inkluderar proffs) sammanställs och uppdateras varje månad från källor såsom Gula Sidorna kataloger eller företag kreditupplysningar, bland annat.

Resident / åkandes listor består av mer än 100 miljoner hushåll. De inkluderar samtliga bostadsadresser inklusive postboxar och landsbygdens vägar. Dessa fungerar bra för mättnad utskick.
Nya mover listor är just det. De omfattar alla de nya anläggningsmaskiner som har kommit in i ditt område inom en månads tid. Cirka 20 procent av befolkningen blir nya movers varje år.

vilken lista typ är bäst för dig?
Det beror på vad ni vill åstadkomma. Till exempel, om du beslutar dig för att maila till villaägare med en dagsinkomst på $ 60,000 + i en tre mils radie runt din butik, skulle du behöva köpa en konsument lista. En konsument lista kan du välja vissa kriterier, bland annat inkomster, husägare, hushåll med barn, etniska hushåll, studenter, hyresgäster och ålder.

Om du var intresserad av flottan arbete, bör du köpa ett företag lista. Återigen, kan du välja vissa kriterier, bland annat anställd storlek, försäljningsvolym, executive titel och typ av verksamhet.

Om du inte kan bestämma vem som mål, är en mättnad utskick ett bra sätt att börja. Du skulle behöva köpa en bofast / åkande listan. Du kan välja ett visst postnummer, rutt postutdelning eller viss radie runt din plats. Istället för en namngiven person på adressen, går det att “bosatt” eller “sittande”.
En ny movers lista ger dig möjlighet att bjuda in nya potentiella kunder till din butik innan de hittar tävlingen. Du abonnerar på denna tjänst och ges nya namn varje månad. Nya movers etablera sina köpvanor inom de första tre månaderna efter deras flytt. Nya movers svarsfrekvensen oftast dubbelt så vanlig direktreklam.

design är viktigt
Utformningen av din försändelse är viktigt. Se till att det är något som kommer att göra dina kunder eller potentiella kunder reagerar. Inte bara lista dina kontorstid och plats och förvänta sig ett svar.
• Ju mer personliga biten, desto högre svarsfrekvens.
• Inkludera en uppmaning till handling, t.ex. “erbjuder bara bra fram till slutet av månaden.”
• Erbjud en gratis gåva till möjligheterna att använda din tjänst för första gången.
testa ett utskick
Tänk på din första utskicket ett test. Om ditt svar är mindre än 1 procent, är chansen att ditt e-postprogram inte greppa dina mottagare uppmärksamhet eller din priserna är för höga. Om ditt svar är 2 procent eller högre, är du på rätt spår.

var du hittar dina listor
• Lista Mäklare – se Gula Sidorna under “posttjänster”, “List Brokers,” eller “postlistor”. Lista mäklare är specialister inom detta område och är villiga att hjälpa dig att få den lista du behöver.
• Handelskammaren – De flesta avdelningar kommer att sälja en ledamot katalog eller erbjuda den katalog som en del av deras medlemskap paket. Det är bättre om du riktar företag.
• Gemenskapens Tidningar – Ring samhället papper och be om den person som ansvarar för e-postlistor.

när utsikterna blir kunder
Det är en härlig känsla när din prospektering lönar sig och du hittar guld med en ny kund! Det är mycket svårare att få en ny kund än att behålla en nuvarande. Var noga med att flytta din nya kund från dina utsikter listan till din kunddatabas på denna punkt. Köpta listor har definitivt sitt syfte och när de används rätt är ett fantastiskt verktyg. Håll bygga din e-postlista, ta hand om dina kunder – både gamla och nya – och inte tar någon kunds verksamhet för givet.