self storage enheter – storlek upp deras size_

Self storage enheter är många och så är deras storlek. På grund av detta, tenderar man ofta att välja fel storlek för deras användning. De väljer antingen en liten enhet för att spara pengar och sluta fyllning det med sina ägodelar, eller de väljer en stor enhet, större än vad de behöver och sluta slösa bort en hel del utrymme och sina pengar!

Storage enheter är oftast finns i sex storlekar, från 25 kvadratmeter till 300 kvadratmeter (kvadratfot).

Om du har en inventarielista klar, har vi för dig en klar referens guide som kan hjälpa dig att avgöra vilken storlek på lagringsenheter du bör välja.

Välj en 5 “X 5” (25 kvm Ft.) När du har små möbler, en cykel, flera små lådor och en dator eller något liknande i storlek. Om du har lagringsbehov för företag, då cirka 35 vanliga filer lådor kan rymmas i en 25 kvm ft rum.

Du kan välja en 5 “X 10” (50 kvadratfot) om du har följande eller motsvarande: stuff av en lägenhet eller hus, 4:56 stolar, en uppsättning av madrasser och flera små lådor. För företag förvaring, kan du hålla 85 vanliga fil lådor och några små skåp fil på 5 “x 10” lagringsenheter.

En 10 “X 10” (100 kvadratfot) är stor nog att rymma innehållet i ett eller två sovrum, en soffa, ett litet skrivbord, inredning terrass och några små lådor. I en 100 kvm ft utrymme du kan hålla ca 170 vanliga fil lådor, byråer och flera stolar, om du har affärsmässiga krav lagring.

150 kvadratfot eller 10 ‘X 15’ self storage rum är stort nog för fixturer för en standard tre sovrum, gräsmatta och trädgård inredning, ett kylskåp, och flera lådor. Om du vill rensa skräp från ditt kontor, cirka 300 vanliga fil lådor, ett skrivbord, ett par stolar och små skåp fil.

En standard 10 “X 20” (200 m²) enheten kan inrymma komplett möbel i ett litet hus eller lägenhet tillsammans med några musikinstrument, några stolar och bord och flera packkartonger storlek. För förvaring av kraven i din verksamhet, kan du hålla nära 350 lådor och små kontorsmöbler som ett skrivbord och några stolar i en 200 kvm ft rum.

De största lagringsenheter oftast tillgängliga är 10 “X 30” eller 300 m² i sina dimensioner. De har tillräckligt med utrymme för hela inredningen i ett stort hus eller lägenhet, piano, komplett maskinutrustning, ett biljardbord och kartonger. Om du funderar på att renovera ditt kontor eller helt enkelt vill sätta extra grejer i en self storage anläggning, kan en 300 m² enhet hålla 580 standard fil lådor, små beslag på arbetsplatsen, och överskottslager.

Om du väljer rätt storlek på self storage enheter, kan du spara dig en massa problem samt pengar.

För litet rum kan leda till trassel och alltför stort ett rum är bortkastade pengar. Välja rätt storlek enheter self storage kommer att spara både dina ägodelar och dina pengar.