själv flytta tjänsten att flytta hem

Att flytta hem är ett stort ansvar och kräver mycket arbete att göra innan faktiskt flyttar. Det skapar ett fullständigt kaos och gör oss stressade. Speciellt när du har planerat att röra sig utan hjälp av rörliga organ i, arbetet blir lite tuffare.

Det måste hållas i minnet att flytta hem själv du behöver på 4-5 huvuden. Du måste packa varor, ladda dem i lastbil, ladda på ny plats och arrangera dem till slut. Alla dessa arbete kräver mycket energi och uthållighet som skall slutföras framgångsrikt och man kan inte göra allt ensam.

Börja packa 2 månader innan flytten. Packa de objekt som du inte känner för att använda innan du slutför drag. Du kan packa objekt som gardiner, täcken (om varmt väder), gamla böcker, oanvända kläder, etc i förväg. Men själva packningen ska påbörjas före 10 dagar. Först av alla kategorisera de varor som ska packas ihop. Sätt dem på separat plats. Minns inte inkluderar goda er av daglig användning som kläder, tandborste, handduk, kök varor, etc.

Ta förpackningsmaterial att packa varorna. Du kan ta med sådant förpackningsmaterial från en av Noida Packers Movers. De ger alla typer av förpackningsmaterial som förpackningen, kartonger, tejp, lim, stötdämpande material etc.

Packa varorna i lämpliga rutor. Aldrig plocka stora lådor att packa tungt gods. Det är bättre att packa dem i små lådor. Det är lätt t o utföra. Innan packning något kudde i botten av lådan med vadderade papper. Om goda är ömtåligt eller är elektronisk post sedan dämpa lådan med bubblan wrapper för att undvika skador. Men det är bättre att packa elektroniska apparater i föräldrarnas kartonger. Torka ut kylskåp, diskmaskin och tvättmaskin innan 2 dagar packa dem. Håll trådarna i alla apparater i ett separat

Lämna inte utrymmet mellan två objekt i rutan. De kan skadas doe till kollision på vägen. Fyll dem med spackel som papper, Begå skum, bomull, etc. inte misstaget att bära gasol fylld cylinder eller andra bränslen. Gör dem tom innan du flyttar.

Även möbler ska packas samma dag som flytten men packa möblerna i ett rum i förväg eller flytta dem i andra rummet. Det beror på att du kommer att behöva ett tomt rum för att hålla de packade varorna. Packa köksgeråd innan en dag om du kan ordna färdiga livsmedel för en dag eller två. Om inte, packa alla objekt lämnar gasspis, en pan, kruka, två-tre plattor och skål. Glöm aldrig att hålla 2-3 små påsar tomt som den sista dagen. Du kommer att behöva dem för att sätta små obemärkt varor som tvål fallet, borsta stativ och andra liknande poster.

Om du har egen lastbil eller stora fordon sedan ladda dem och gå vidare. Om du inte har, hyra en mini lastbil eller låna den från någon av din släkting.

Fortfarande du är förvirrad om hur du packar dem och flytta sedan hyra en av de professionella Packers och Movers Noida De kommer att göra ditt jobb enkelt.