skicka pärla Rakhis till Indien på detta Raksha Bandhan

Indien är redo att fira Raksha Bandhan 2010. Marknaderna har fått fyllda med färska samling Rakhis. Det finns en ny samling av Pearl Rakhis finns i vissa av butikerna som lockar kunder mycket. Systrar, som bor utomlands och spiran att skicka det bästa av de Rakhis finns på marknaden, kan välja Pearl Rakhis detta år.

Raksha Bandhan ger en inspiration för bröder och systrar både att återuppleva de dagar de tillbringat tillsammans i barndomen och fortsätter med samma anda tillsammans med starkare relation. Den tråd som systrarna tidvattnet runt sina bröders handleden stärker deras moral och etablerar en ny obligation på relationen mellan två. Bröder känner dig inspirerad att skydda sina systrar från alla sjukdomar och ondska samhällen och stå för dem när de behöver deras hjälp, likaså systrar dusch fler välsignelser och lyckönskningar på bröderna för deras välbefinnande och välstånd.

Det finns ingen fix idé om vad som kommer att göra firandet perfekt och var och en har hans / hennes eget sätt att njuta av det. Men ritualerna är nästan desamma och utföras med samma traditioner genom hela Indien. Såsom systrarna besök till bröderna hus, med en vackert dekorerad Rakhi thali in Hand, bestående vackra Rakhis, Roli, Chawal, Tikka, kokos och läckra söta bitar. Bröderna är att sitta vänd östlig riktning, systrar erbjuda dem kokosnöt, satte ett märke med Roli, Chawal på deras panna, binda Rakhhi tråd på sin högra handled, och erbjuda dem godis. Brothers erbjuder sedan tillbaka Rakhi gåvor till syster. De tillbringar hela dagen äta läckra rätter och spela tillsammans.

Nu för tiden när många av familjerna har bosatt sig utomlands för företag / jobb arrangemang, missar de den indiska kulturen och önskar att de kunde fira festivalen med all sin elegans, varifrån de är. Nöden är uppfinningarnas moder. Detta för deras önskningar har lett till nätet Rakhi portaler. Det finns många online Rakhi portaler som erbjuder mycket attraktiva Rakhi bitar, godis, torkad frukt, Rakhi gåvor och allt som du kanske vill skicka till Indien på Raksha Bandhan. Till exempel är några av de nätbutiker erbjuder Pearl Rakhis till Indien, som är trendiga och moderiktiga båda.