solo plastmuggar

När du hör ordet “ensamma Plastmuggar”, får du förmodligen en flashback av alla parter du har deltagit under din high school eller college år. För det är vad solo plastmuggar har börjat att förknippas med, eller representerar. Under åren har dessa koppar använts som den mest tillförlitliga dryck eller dricka glasögon vid alla typer av partier, inte bara på en fest för elever med rasande hormoner. Inte bara för fester, är dessa koppar används som dryckesförpackningar eller glasögon i skolan, högskolan eller yrkesmässiga spel, liksom på biograferna.

Dessa plastmuggar är inte bara används på fester eller spel eller på biograferna, varianter av plast solo cups används också på glassbarer, affärer yoghurt (frysta eller på annat sätt), och etc. som en disponibel äta skål. De används också när glassbar eller yoghurt butiken vill avstycka glass eller yoghurt för deras kunder (till-go koppar). Dessa cuper kommer också med plastlock för att täcka koppen. Dessa lock är vanligen används när kunder på glass eller salonger yoghurt vill att deras dessert på språng (paket eller ta bort.)

Dessa plastmuggar finns i olika storlekar och färger. SOLO plastmuggar som används som dryckesförpackningar eller glasögon kommer i antingen blå eller röda färger. De klara plast dryckeskärl är också vanliga. De finns ofta i 9 oz. eller 18 oz. storlekar. För de plastmuggar som används som behållare eller disponibel skålar, för att hålla desserter, finns i många olika storlekar och färger. De kan skräddarsys enligt dina önskemål och beställning.

Man bör dock komma ihåg att dessa koppar är inte lämpliga för mikrovågsugn, varken för lång eller kort rotationer i mikrovågsugn. Om koppar används i mikrovågsugnen, kan de smälta och de-form, eller i värsta fall kan de även antändas och börja brinna.

Solo cups är väldigt billigt, mycket användbar och mycket vettigt att ha på fester och andra tillställningar. Inte bara på fester, dessa koppar är också bra att ha i huset för familjens bruk också.