subliminala meddelanden – fyra sätt att vända kundernas frågor till försäljning

Det förväntas av kunderna att ställa frågor innan de gör ett köp. Många säljare tror att det sätt som de svarar på frågorna om deras kunder är viktigare än hur de presenterar produkten i första hand.

Ett. Håll rädsla i schack. De flesta oerfarna säljare börjar bli nervös när kunderna ställa frågor. De planerar sin presentation så att de inte skulle behöva underhålla frågor längre. De ger inte kunderna en chans att uttrycka sina frågor av rädsla för att de kan fråga något du inte kan svara. Om du är rädd för kundernas frågor, kommer du definitivt inte få någon försäljning. Kom ihåg, när en kund ställer frågor, innebär det han ger din produkt en allvarlig funderare. Det betyder att han är i färd med att absorbera och överväger din produkt. Och det är en bra sak. Det är definitivt inte något du bör vara rädd för.

2. Utveckla rätt svar. Utveckla rätt inställning till kundens frågor är lika viktigt som vad svarar du ger. Om du är rädd för kundernas frågor, kommer du komma ut som tveksam, osäker och misstänksam. Även om du säkert seglade genom ditt manus presentation, när du parera frågor, börjar de tvivla på dig. Att anta rätt attityd hjälper dig att ge rätt svar, inte bara verbalt, men också i dina instinktiva reaktioner. Någon fysisk tecken på rädsla och tvekan och även den mycket fruktade stamning kan vara tecken på misstänkt eller oprofessionellt beteende.

För detta måste du utöva mer självförtroende. Om du har problem med självförtroende, kan du få hjälp av subliminala meddelanden. Subliminal meddelanden kan bli av rädsla, ångest, nervositet, tvekan, och hotelser i ditt huvud. Det finns en hel del subliminal video och ljud som är utformade för att plantera bemyndiga meddelanden av förtroende i ditt undermedvetna så att dessa meddelanden kommer ut i dina handlingar och kroppsspråk.

Tre. Passa på. Rätt inställning till kundernas frågor är att bjuda in dem i. Be om frågorna är alltid ett bra sätt att avsluta en presentation. På så sätt är du in också i ett läge där du är beredd att hantera sina frågor. De kommer också att känna sig uppskattade eftersom du ber om deras omedelbar feedback.

Här är rätt inställning till frågor: du bör behandla varje fråga som en möjlighet. Om presentationen inte gjorde allt det övertygande, då det rätta svaret på en fråga kan bara fungera bättre.

4. Lyssna noga på vad de ber. En viktig ingrediens i korrekt besvara kundernas frågor lyssnar. Du kan inte imponera på kunderna med ett svar som verkligen löser alla frågor i deras sinnen om man inte lyssnar noga. Så först, lyssna och tänka igenom vad de ber, sedan ge ett direkt svar de kan lätt förstå. Gör inga onödiga introduktioner och bara svara på frågan rakt ut. Att säga alltför många onödiga ord innan du ger ditt slutgiltiga svar kan misstolkas som ett tecken på att du försöker vilseleda dem eller dölja någonting från dem, så du kommer ut som misstänkt.