swipeauctions.com skapar dedikerade återbetalning hemsida för kunderna.

Populära auktionssajten SwipeAuctions.com gör allt den kan för att göra det enkelt för människor att dra nytta av sina pengar tillbaka garanti. Som ett led i denna process har de inrättat en särskild webbplats, SwipeRefund.com, där människor kan snabbt och enkelt starta den nya renodlade återbetalning process.

SwipeAuctions.com är en av de enda platserna öre auktion för att erbjuda medlemmarna en pengarna tillbaka-garanti. De är nu den enda som har en lättanvänd, dedicerad hemsida för sina medlemmar också, men folk kommer fortfarande att kunna komma åt återbetalningsprocessen genom regelbundet SwipeAuctions.com hemsida.

Företaget är ett öre auktion webbplats. Kunderna köper paket med bud som de sedan kan spendera på auktioner för populära konsumentprodukter. Varje gång de lägger ett bud priset på auktionen går upp med ett öre och tid läggs till klockan. Den sista personen att lägga ett bud innan tiden rinner ut “vinner” auktionen och får köpa produkten.

SwipeAuctions.com är en av de mest populära platserna öre auktion i världen och nyligen undertecknade sin miljonte kund. Den stora majoriteten av kunderna är nöjda med deras service och endast en liten andel ber om en återbetalning.

För det mesta är de bidrag som utfärdas till dem som av misstag har registrerat sig på webbplatsen genom att klicka på fel länk, annars trodde att de skulle vilja auktion webbplats, men insåg att det inte var för dem.

Här är hur bidragssystemet fungerar:

Steg 1. Klicka på “pengarna tillbaka-garanti”-knappen längst ner på SwipeAuctions.com sidan, eller gå till SwipeRefund.com.

Steg 2. Ladda ner och skriv ut SwipeAuctions.com återbetalning formuläret.

Steg 3. Fyll i formuläret och underteckna det.

Steg 4. Mail blanketten till SwipeAuctions.com.

Anledningen människor behöver fylla i ett formulär är att avgifterna betalas med kreditkort och mycket som en butik SwipeAuctions.com kräver ett formulär med en signatur innan de behandlar återbetalningen.

Det tar i allmänhet sju dagar eller mindre för SwipeAuctions.com att bearbeta en återbetalning när de har fått formen.