tecken på Service Master-teckenspråk-att kommunicera med dina kunder

Jag besökte en kund för första gången, EU sanitära District, 40 miles från mitt kontor i San Francisco Bay Area, i en industriell del av Union City, som avgränsas av träskmark och fabriker. Men jag var långt ifrån förlorad.

– När jag lämnat motorvägen på en stor genomfartsled, meddelade en gigantisk skylt som vi var rubriken rätt riktning till den här webbplatsen.

– Ett annat tecken signalerade en sväng in på en sidogata.

– Ett tredje tecken, en halv mil senare, signalerade jag skulle fortsätta rakt på vägen jag reser

– Slutligen det sista tecknet signalerade jag hade nått mitt mål.

skyltning som tjänst

Vi vet att tid är pengar. Nu inser vi signage är service också. Skyltar talar ett eget språk. De berättar var vi är, vart man ska gå och hur man kommer dit. De kan trösta eller förvirra oss, leda oss eller förlora oss. Ändå skyltar gör mer än så.

Skyltar berättar vad du ska köpa, vilka alternativ som finns, vad som är till försäljning, var att betala och mer. Tecken finns på affischtavlor, motorvägar, byggnader, webbplatser och många andra ställen. Bra skyltning vinner poäng! Dålig skyltning consigns dig att irrelevans. Ge dina kunder förtroende genom fast skyltning!

Walk the Line

Sjukhus använder ofta färgade linjer målade på golvet för att leda patienter och besökare från den information monter till olika destinationer: Radiologi, Lab, apotek, etc. De också använda skyltar med pilar på väggen att hänvisa personer till olika punkter.

hjälpa kunderna undvika att bli “förlorade i stället”

Parkering strukturer på biografer, flygplatser och gallerior utvärderas för effektivitet genom sina skyltar. Deras utmaning: att hjälpa dig att komma ihåg var du parkerade bilen. De gör det genom användning av färger, symboler, mnemonics och andra tekniker för att hjälpa dig att navigera från och tillbaka till bilen.

Var i Recoleta är Eva Perón?

Någonsin tappat bort mig i en kyrkogård? Överväg La Recoleta, en kyrkogård som är en stad i sig själv i Buenos Aries. Utan en karta, guide eller nyckel, hur skulle man någonsin hitta släktingar och nära och kära, inklusive Eva Duarte Perón? Det finns en skylt vid entrén, men då är du på egen hand.

Svara på följande frågor för dig själv:

– Vad säger din skyltning om ditt företag?

– Vilka budskap ger dina skyltar till dina kunder?

– Hur lätt kan de befinner sig, dina produkter, tjänster och personal?

– Vilka tecken saknas? Finns det tecken som skulle kunna belysa processer, instruktioner, platser, rutter eller annan relevant information?

– Är ditt varumärke eller logotyp förstärks av din skyltning?

Ge dina kunder förtroende att hitta vad de letar efter, utan ansträngning, ansträngning och frustration. Gör dem inte tror!

På frågan om skyltning, njuta av dessa roliga engelska översättningar av kinesiska tecken. http://ExpressionsOfExcellence.com/signs.pdf.