tips för svaren på kundens e-post

Fler och fler människor har insett vikten av e-post. Men forskning visar att: i business e-kommunikation, det finns fortfarande en hel del människor ignorerade några mest grundläggande element och seder. Såsom: fördröja svar och inte svara i tvivel fullt. Så ska vi behärska vissa inslag tips för att förbättra dessa färdigheter.

Först måste den besvara alla frågor. Om du inte svarar på frågor från kunder, kommer de att skicka e-post igen och ställa de obesvarade frågorna. Detta kommer att slösa all din tid och göra både du känner dig deprimerad. Kom ihåg: besvara kundernas alla frågor kommer att ge dem ett positivt intryck.

Vidare skall det vara snabb och rakt på sak. Kom ihåg: skicka återkopplingar till kunderna snabbt, svara på frågan klart. Samtidigt måste uppmärksamma för att undvika onödig text och innehåll. Eftersom en snabb och koncist e-postsvar kan spegla ditt ansvarsfulla inställning till ditt arbete, vilket kan förbättra kundernas tillfredsställelse och hjälpa dig att få ett gott intryck.

Tredje, aldrig flagga affärer e-post med “hög prioritet”. I det dagliga livet, vi ofta kan skriva mail färg för att se till att det är viktigt i e-affärer. Men kom ihåg: om du behöver t ett viktigt budskap, är det bästa sättet att mötas ansikte mot ansikte eller prata på telefon, men inte att skicka e-post.

Forth, tveka inte att säga “tack”, “hur mår du”, eller “uppskattar din hjälp”. I business e-postkommunikation, måste komma ihåg etikett E-post varje minut. Oavsett när, visa din omsorg till kunder i tid.

Femte, måste den innehålla onödiga bilagor. Om måste skicka bilagor, bör du göra en stor kapacitet av dokumentet komprimerade, då skickar ut.

Sjätte, alltid avsluta din e-post med “tack”, “uppriktigt”, “ta det lugnt”, “bäst när det gäller”. Kom ihåg: i slutet av e-post, inte spara din tacksamhet, som är en av de viktigaste etiquettes i branschen e-post meddelande.

Äntligen, om du kan svara på kundernas e-post i dag eller nästa dag när du får dem, vilket hjälper dig att få initiativet. Så, låt inte sådana små problem bedövar dina framsteg.