topp 3 budfirmor i Filippinerna

Letar du efter den rätta kuriren philippinescompany som kan erbjuda dig den bästa typ av leveransservice? Tja har du tur, eftersom det för närvarande finns tre budfirmor i Filippinerna som kan erbjuda dig den bästa servicen för leverans i Filippinerna. Först, låt oss titta på den nykomne av leveransservice industrin i Filippinerna, Air21.

Air21
Air21 är en kurir philippinescompany som specialiserat sig på dörr-till-dörr leverans, sjöfrakt, trälådor, lagerhållning och lastbilstransporter, all möjlighet att erbjuda sina kunder de bästa lösningarna för att överföra gods från praktiskt taget vilken form, vikt och storlek från en destination till nästa. Air21 har också utökade tjänster för att underlätta hanteringen av flera tidigare tråkiga processer. I nära samarbete med SM Department Store och Toy Kingdom är Air21 kunna leverera skrymmande paket från köpcentret direkt till sina kunders hem. Med utrikesdepartementet, kan Air21 bearbeta sin kunds din passansökan och förnyelse.

Air21 är också känt för att vara under flaggskepp Flygfrakt 2100, Inc., har exklusiv licens för Federal Express Corporation i Filippinerna. Det tjänar alla pick-up, tullklarering och behov leverans av FedEx i landet. Den gavs ensam behörighet att använda Fedex varumärket. Från och med då, chartrat Air21 en kurs som har lett till dess dominans av landets spedition industrin. Om du vill lära dig mer om Air21, bara besöka deras webbplats.

jrs express
Den JRS Business Corporation organiserades av sina ursprungliga incorporatorsna och vederbörligen registrerade hos Securities and Exchange Commission (SEC) den 16 juni 1960. Det beviljades en koncession från den nedlagda kongressen 1961 enligt Republic Act # 3260 att genomföra en budbärare och leverans express service under en period om femtio (50) år. År 1971 expanderade JRS BUSINESS CORPORATION sin verksamhet till att omfatta vidarebefordran flygfrakt. Det beviljades en fullmakt för att bedriva verksamhet i inrikesflyget speditören av Civil Aeronautics Board (CAB). Detta gör JRS Business Corporation som ett av de få företag med dubbel auktoritet.

Hittills har JRS Business Corporation (JRS Express) från dess blygsamma början stigit, blygsamhet åt sidan, till ett enastående messengerial tjänster som tillhandahåller sysselsättning till cirka 1.000 anställda och med över 200 kontor i landet. Besök deras webbplats för att läsa mer om JRS Express.

Efter Air21 och JRS Express, Låt gå vidare till den andra kuriren philippinesthat var länge tillhandahålla leveranstjänster filippiner någonsin sedan efter andra världskriget. Denna budfirman kallas LBC.

LBC
LBC eller Luzon Brokerage Company grundades på 1950-talet, under tiden efter andra världskriget period än ett halvt sekel sedan, som en mäklare och flygfrakt agent. Efter så mycket framgång inom budfirma, har LBC expanderat, fungerar som en flygfrakt vidarebefordran tjänsteleverantör som först införde 24-timmars leverans. LBC blev snart en respekterad ledare som erbjuder snabb och pålitlig Express Courier och Betalningsförmedlingstjänster service i hela Filippinerna. Idag erbjuder LBC den bredaste täckningen och nätverk med över 600 strategiskt placerade kontor i landet.

Att vara i framkant av innovation, stöd LBC de växande behoven av migrerande filippiner och deras familjer genom att erbjuda nya tjänster och etablera nya företag. Vid inrättandet LBC Development Bank under 1995, erbjöd LBC bankprodukter som hjälpte filippiner hantera sina finansiella resurser och alternativ. Online shopping och leverans till Filippinerna har gjorts tillgängliga genom expressregalo.com.ph, fotoutskrifter och leverans rikstäckande genom Digiprint samt färska blommor leverans någonstans i Filippinerna genom Flowers Express. Läs mer om LBC genom att besöka deras webbplats.