Träffa din favorit online-butiker på online shopping staden

Online shopping är nu en del av våra liv. Om vi ??behöver köpa något, är vi precis lika sannolikt att nå för musen som bilnycklarna. Men vår inställning till shopping på nätet är blandade. Många av oss känner och litar endast en handfull shopping webbplatser, och kvaliteten på de webbplatser som kastas upp i resultat på sökmotorer är ofta nedslående. Vad är mer, är processen av shopping med sökmotorer oinspirerande. Det är lite som ett kollegium forskningsprojekt, där man måste vada igenom sidor text resultat för att hitta vad du letar efter.

Den Online Shopping Town syftar till att ändra på det för brittiska konsumenter. Dess syfte är att gifta ihop de bästa aspekterna av internet shopping med den erfarenhet du får gå runt en attraktiv verkliga världen shopping stad eller Outlet Village. Webbplatsen har butiker som läggs ut snyggt i visuella rörliga gator som du kan vandra runt och utforska.

Så vad ger det dig att sökmotorerna inte? För det första, idéer, chansen att upptäcka nya fantastiska affärer som du kanske inte har hittat något annat. Alla butiker är handplockade av redaktionen, vars grundsyn är bara att omfatta affärer som de skulle rekommendera sina vänner. Och genom att rösta och kommentera-system, kan du komma att se vilka platser som är mest populära bland andra shoppare.

Det andra, en rolig och informativ shoppingupplevelse. Butikerna är visuellt presenteras, med bilder av olika typer av produkter de säljer. Och när du navigerar längs gatorna du får se korsningar till närstående gator, så du har chansen att inspireras och hitta andra saker som du inte visste att du behövde förrän du såg dem!

För det tredje, fynd. Databasen uppdateras regelbundet med aktuella rabattkoder och koder kupong, som visas som en del av butiken informationen när du går runt på gatorna.

Skapandet av staden är ett rullande projekt. Första kvartalet byggas presenterade populära online klädbutiker som sträcker sig från exklusiva modebutiker till butiker pruta designer och ställen att hitta bekväma casual kläder eller praktiska ytterkläder. Det är ett hem och trädgård avsnittet, med affärer som säljer möbler, accessoarer hem, och även online trädgårdsbutiker. Och det finns ett livsmedel kvartal, där du kan hitta gårdsbutiker, köpmän vin och delikatesser samt online stormarknader och platser där du kan köpa färdigmat som levereras till din dörr.

Staden erbjuder även för personer som planerar semester. Butikerna i resor kvartalet är alla online-resebyråer, eller hotellwebbplatser eller andra webbplatser som är användbara för personer som planerar eller bokar semester. Det finns sektioner för familjesemestern, semestrar lyx, semester aktivitet och självhushåll. Och inom varje avsnitt hittar du gator specialiserade platser, inklusive saker som safari semester, hotell boutique, semestrar segling och mycket annat.

Kanske framför allt syftar staden vara ett första val destination för människor som söker gåva idéer. Det finns så många online-gåvor idéer och affärer finns Tricket är att hitta de som är bra. Den Online Shopping Town sammanför gatorna i butiker som är bra för varje kategori av gåva gåvor för barn, gåva för honom, gåvor för henne, för hela familjen eller några tillfällen och speciella evenemang. Betecknande är dessa inte bara de butiker som saluför sig som presentbutiker. De inkluderar nischade affärer och butiker som säljer saker som verkligen användbara, roliga och attraktiva. Den typ av gåvor som inte kommer att sluta bara sitta som oönskat skräp.

Om du gillar idén, släppa in och titta runt! Online shopping måste bli enklare och roligare, och The Online Shopping Town kan bara vara svaret …