vad är din födelse blomma

Du kanske vet vilken stjärna du är född under. Förmodligen kan du gissa stjärntecken du är född i också, men vet du vilken blomma symboliserar dig och dina nära och kära. Man tror även denna födelse blommor kan bringa lycka till dig och dina nära och kära.

Du kan fråga, en kortläsare läser zodiac, en astrolog läser stjärnor, och så går jag till en florist känna min blomma? Inte riktigt, här är en liten kontentan av vilka blommor står för vilken månad.

Om du är född i den första månaden av året av januari, då nejlika är din typ av blommor. Fråga din florist att ha dessa blommor levereras till din plats på en regelbunden basis. Men de är inte billiga blommor och kan vara lite dyrt.

För dem med nära och kära är födda i februari, måste de skicka blommor i violetta typ att önska dem allt det goda i livet. Violer är för dem som är födda i denna månad.

Mars är månaden av påskliljor. De står för lycka och glädje. De är också ganska billiga blommor. Så tveka inte att plocka några härliga påsklilja buketter från din favorit florist väldigt ofta.

Daisy är för dem som är födda i april månad och liljor för dem som är födda i maj månad. Båda dessa är ganska billiga blommor och är lätt tillgängliga.

Om du kom på jorden i juni månad, måste du anser dig verkligen lycklig. Din födelse blomma är rosen, den obestridliga drottningen av alla blommor. Förmodligen rosor är en av de oftast skickade blommor i världen. De har en sådan allmän innebörd knutna till dem. Rosor Självfallet symboliserar kärlek och passion.

Riddarsporre är en sommar födelse blomma i juli månad. Det är välsignad med sin egen naturliga skönhet, vilket gör den speciell på sitt vackert sätt.

Födelseblomman av september månad är gladiola och ringblomma är det av oktober månad. Om du har ett stort antal vänner födda under denna period, se till att blommorna levereras till dem är gladiola eller ringblomma och ingenting annat. Alla gillar att vara begåvad sin egen födelse blomma.

Undrar hur skulle en ringblomma bukett look? Det är där din florist kreativitet måste läggas för att testa! Jo de är billiga blommor så att du kan spendera mer på att göra buketten ser bra ut.

Slutligen krysantemum är födelsen blomman av november och julstjärnan är blomman av december. Båda dessa är vackra letar blommor och bra att vara begåvad till dina nära och kära.

Tolv månader och tolv stora blommor, medan det finns många många andra blommor som din florist kan arbeta på, att göra fler och fler vackra buketter!