vad är fördelarna med att hyra en virtuell assistent

Tekniken har gjort det möjligt att någon kan arbeta var som helst och ändå leverera det färdiga arbetet i tid utan dröjsmål, och detta har gjort ny våg av möjligheter för virtuella assistenter. Det är ett mycket blomstrande verksamhet särskilt i denna tid av ekonomisk recession. En virtuell assistent brukar arbeta från en annan plats och blir allt arbete sker via Internet och telefon.

Många företag försöker skära ner sina över huvudet kostnader för att överleva och det är när en virtuell assistent är praktiskt. De kan inte riktigt skära ner antalet anställda eftersom de har mer än tillräckligt med arbete att göra, men de är bara rädda för att anställa en heltidsanställd på grund av ekonomin situationen. Anställa en virtuell assistent kan lösa det här problemet. Även du inte skulle behöva oroa sig för de extra kostnaderna i samband med hälso-och medicinska fördelar, kontorsmaterial, traktamenten transporter, traktamenten mat, semester och semesterersättning etc.

Det finns så många fördelar med att anställa en virtuell assistent över en fast anställd. Kostnad anses vara den viktigaste faktorn i detta. Du kan hyra en VA för en förmodligen mindre än hälften av den lön som du skulle betala för en vanlig heltidsanställd. Tänk på det faktum att lönen är inte den enda kostnaden relaterad till hyra och upprätthålla en vanlig anställd, det finns så många andra kostnader i samband med förmåner, semesterlön, semesterersättning, resetraktamente, matpengar, kontorskostnader leveransavtal etc. Anställa en virtuell assistent kan hjälpa dig att eliminera alla dessa och kommer att spara en bra summa pengar.

I genomsnitt tillbringar en arbetsgivare allt från $ 4000 – $ 7000 som extra kostnad för ersättningar på en vanlig anställd som gör $ 40.000 per år. Detta skulle täcka lönen för en virtuell assistent för 4-5 månader beroende på deras placering, kvalifikationer och kompetens. Det finns många virtuella assistenter som erbjuder sina tjänster i intervallet $ 7 – $ 15 per timme. Detta kan variera lite beroende på dina behov.

En annan sak att titta på är om du skulle vilja anställa en enskild virtuell assistent eller ett företag som tillhandahåller virtuella assistent tjänster. Svaret beror på vilken typ och kvalitet på tjänsten som du förväntar dig från den virtuella assistent. Jag ska se fördelarna med att hyra en virtuell assistent företag under ett enskilt VA i min nästa månads artikel.