vad du behöver veta om Paypal begränsat konto

Om du har gjort affärer på nätet, kan du vara bekant eller kanske till och med har en egen PayPal-konto. Om du har ett vanligt konto, kommer du att kunna utföra transaktioner fritt, men det finns tillfällen när problem uppstår och ditt konto kommer att förvandlas till ett PayPal begränsat konto.

Några vanliga orsaker till varför PayPal skulle begränsa ett konto är:
Ett. Storleken eller mängden uttag
2. IP: s och fullmakter för stöds länder
Tre. Onödiga antal avgift ryggen eller återbetalning
4. Stor mängd pengar kommer in eller ut från kontot
Fem. Inte kontroll av kredit-eller betalkort
6. Den typ av produkt du säljer / köper
7. Innehållet på webbplatsen.

En PayPal begränsat konto kommer att hindra användaren från att använda kontot tills kontrollen är klar. Du hittar viss information om varför du har begränsad tillgång till kontot och hur du kan återställa åtkomst. Du kommer att bli ombedd att uppdatera din kontoinformation och att faxa eller ladda upp en legitimation. När PayPal emot detta, kommer ditt konto att återställas.

För att förhindra att ha ett PayPal begränsat konto, bör du försöka undvika att begå dessa misstag:
Ett. Undvik att öppna nya konton och ha någon skickar i stor summa pengar snart efter kontroll.
2. Undvik att logga in på ditt konto från olika IP-adresser.
Tre. Undvik ständigt eller ofta ändra din kontoinformation.
4. Undvik onödig lägga till eller ta bort av kreditkort i ditt konto.
Fem. När du tar emot stora summor pengar, undvika att dra tillbaka det omedelbart eller försöker skicka det till ett annat konto. Du kan misstänkas emot bedrägliga medel.
6. Se också till att din webbplats är i överensstämmelse med PayPals senaste politik.
7. Och undvika att hålla mer pengar på ditt konto som du har råd att förlora.

I vissa fall skulle PayPal tar tid att behandla din återanställning konto åtkomst. Du måste bara ha tålamod och skicka dina tilltalar dem. Det finns vissa människor som helt enkelt fick standardbrev som inte riktigt förklara varför de har PayPal begränsat konto och blev helt enkelt ombedd att läsa policyn.

PayPal kommer att behålla pengarna på ditt konto och begränsad tillgång kommer att hindra dig från att dra tillbaka det. Om du redan är trött på att vädja till dem via e-post, skulle din sista utväg vara att ge dem ett samtal. PayPal är ett viktigt verktyg för dem som gör affärer på nätet. Det är en av de vanligaste handelsplatser för att betala och ta emot betalningar. Att ha ett PayPal begränsat konto kan klippa dig av din online-verksamhet ett tag eftersom många människor föredrar PayPal framför andra webbplatser för att köpa produkter på Internet.