vad en sjuksköterska telefon triage tjänst kan göra

Det finns så många fördelar med att anlita en sjuksköterska servicetelefon triage, och de flesta av dessa förmåner direkt påverka dina patienter. Naturligtvis kan dessa samma fördelar spilla över till din praktik och hjälper dig att spara mycket tid och pengar. Dessa tjänster drivs på samma sätt som någon telefonsvarare drivs, med den extra fördelen av läkare för dina patienter. Behovet av vård inte slut när du släcker ljuset på kontoret varje kväll, och en sjuksköterska telefon triage tjänst kan plocka upp slack.

Patienterna är ofta avskräckta och missnöjda när de når en telefonsvarare efter timmar på en läkarmottagning. Det finns frågor som kan behöva uppmärksammas, och utan svar från en läkare, kanske akutmottagningen på närmaste sjukhus är det enda möjliga svaret. Om du ger en sjuksköterska servicetelefon triage till dina patienter, kan du fylla detta tomrum och hålla dina patienter trygg och lycklig.

Den sjuksköterska telefon triage tjänsten är bemannad av utbildad och certifierad sjuksköterskor som förstår de många medicinska frågor dina patienter kan ha. De kan svara på samtal och bedöma problemen innan man rekommenderar ett tillvägagångssätt. Många gånger, de behöver bara svara på frågor om medicinering eller symtom. Om det finns ett behov av mer uppmärksamhet, kan dessa sjuksköterskor råda en resa till sjukhuset. Denna kompetens är inte något som du kan hitta med bara någon telefonsvarare, och det gör denna tjänst mycket värdefullt.

Du kan överväga att anlita en egen efter timmar personal att ta hand om de sena samtal natten telefonsamtal som kan komma in, men det skulle förmodligen orsaka mer problem än det skulle lösa. Till exempel skulle den extra personalen kräva lön och förmåner. Detta kommer redan att börja kosta dig en hel del pengar. Det finns också frågan om schemaläggning och utbildning, samt att garantera säkerheten för den personal som är i byggnaden efter din praktik stänger för kvällen. Arbeta med en telefonsvarare kan verka som ett dyrt alternativ, men när du jämför det till det pris du vill betala försöker göra allt på egen hand, är kostnaden försumbar. Med en telefonsvarare, kan du ta hand om dina patienter vid alla tider på dygnet, vilket kommer att garantera deras lycka och kanske många fler remisser till din läkare.