vad man behöver veta om att köpa biljett på nätet

biljetter till alla evenemang

Biljetter är svåra att få ibland, speciellt om du har speciella önskemål när det gäller platser du vill. Det finns många fans som älskar att titta på sin favorit sångare från första raden. För första gången Fanprice.com har gjort detta unika system där fansen får avgöra om priset på de biljetter du vill köpa. Det är upp till dem, för att nöja sig med ett pris för en biljett och om erbjudandet accepteras av säljaren som köparen kommer att meddelas och han kommer att få sin föredragna säte eller sin favorit-raden. De flesta av biljetten säljarna vill sälja biljetter till ett pris, är fläkten villig att betala, men i de flesta fall de inte har en plattform eller webbplats som Fanprice.com där de kan dela information.

De flesta av fansen är upprörda eftersom de inte har något att säga i de biljetter som de köper. Men med Fanprice.com det är fansen som kommer att avgöra om det pris som de kommer att köpa sätena. För att kunna se och acceptera erbjudandet, måste man gå till Visa Erbjudanden sidan. Så fort du hittar noteringen av din favorit händelse eller program, kan du kolla in sittplatser zonen genom att ange biljettens uppgifter i zonen finder.

Du kan också hitta sittplatsen och när du ser alla tillgängliga sittplatser av händelsen genom att klicka på Visa alla, kommer du att få en rättvis uppfattning om de olika områdena och tillgängliga platser. Så fort du hittar ett erbjudande som du gillar eller kan acceptera, kan du gå till Acceptera Erbjudandet rutan och klicka på den, så att du har den plats du vill. Du måste lämna in vissa uppgifter som leveransdatum, seat information och detaljer om kreditkort för behörighetskontroll. När biljetterna levereras, kommer de medel som kommer från försäljning av biljetten skall deponeras i hänsyn till Fanprice.com.

Det finns många biljett innehavare som kan delta i FanFasTix Electronic Delivery Program. De är kända som verifierade betrodda biljettförsäljare som godkänner anbuden fram till dagen för händelsen. Biljetterna levereras ibland via e-post. Kreditkortet information är nödvändig, eftersom det gäller biljetten garantin. Informationen i kreditkortet används för verifiering av identitet. Det används också för att köpa ersättande biljetter om säljaren av en slump är oförmögen eller ovillig att uppfylla erbjudande de har accepterat tidigare. Om ett evenemang avbryts, och betalning för biljetten är fortfarande grund, då betalningen kommer att annulleras. Specifik information om platserna kommer att tillhandahållas så att det inte finns någon förvirring bland fansen senare om sittplatser arrangemang.

Så länge biljetterna inte levereras, är köparna uppgraderas om zoner, så att de har det bästa erbjudandet. Du kan också ta reda på om de överlägsna zoner, genom att logga in på konton och få viss ordning i avsnittet “biljetter väntar på sändningen”. Det finns tre typer av fonder i Fanprice.com. De bekräftade medel bildas från försäljningen av biljetter till ett evenemang eller en konsert som redan har ägt rum. Konserten kanske inte har ägt rum, men biljetten innehavaren kan vara ett bekräftat licensierad återförsäljare. Obekräftade medel avser sådana medel som bildas med hjälp av biljetter till en viss konsert som inte har hänt ännu.