vad man ska tänka på innan man köper spänningsomvandlare

Vi känner till att en spänningsomvandlare är den enhet som ändrar spänningen av en elektrisk kraftkälla, men kan den kombineras med andra komponenter för att generera en strömförsörjning. Men, saken är den att det också kräver lite uppmärksamhet vid sina inköp i fråga om kvalitet. Dålig kvalitativ omvandlaren är riskabelt eftersom det kan steka kretsarna av dina apparater.

Dessutom är skador som orsakar beror på den dåliga kvaliteten på spänningsomvandlare oftast inte täcks av garantin. Så när du ska köpa någon spänningsomvandlare är det nödvändigt att vara mycket försiktig med några saker att undvika onödiga problem.

Innan du köper någon spänningsomvandlare vid första steget besluta att vilken typ av omvandlare som du vill köpa. För i händelse av låg spänning apparat till högspänning elnätet (110 – 220V), måste du gå till steg upp omvandlaren. Å andra sidan vid hög spänning apparat till lågspänning elnätet (220V eller 240V till 110V), behöver du ett steg ner omvandlare.

Efter är säkerhet och prestanda funktioner:

Säkring säkerhet: Step-down spänningsomvandlare har strömstöt som verkligen kan skada apparater, så av säkring du kan klara upp med detta villkor.

On-off signaler: On-off häxor är mycket händig och även bidra till att förhindra apparaten från kortslutning i tiden som det är att inkopplad

Strömindikator: Strömindikator vettigt att ha ett enkelt sätt att berätta vad det är vänt till.

Jordat uttag: Detta är på ett mer helt vital säkerhetsfunktion.
Hållbara sladdar och ramar: Det är ett viktigt att säkerställa att det inte finns någon risk för stötar från skralt gjorda sladdar eller strukturellt bristfälliga utrustning.

Regulator: Vanligtvis omvandlare är spänningsregulatorer, men det är inte nödvändigt att alltid alla omvandlare bör regulatorn. Så, om du planerar att köpa spänningsomvandlare för en apparat som är särskilt känslig för spänningen då är det rekommenderas att köpa en omvandlare som är också en regulator.

Plug Adapter: Detta krav är inte nödvändigt, men du kan inte föreställa dig hur många människor får sin spänningsomvandlare i inlägget, rusa för att koppla in
deras nya apparat, och hitta forlornly att pluggen formerna inte stämmer!

Nu, om vi tar titta på märken som är tillgängliga för standardiserad för spänningsomvandlare då många omvandlare är inte märkesvaror, många bra spänningsomvandlare annonseras också liksom säljs genom små och självständigt ägda webbplatser. Så, för standardiserad spänningsomvandlare shoppa föreslås det att gå med massivt multinationellt att undvika att skada din utrustning.

Det finns många online-resurser från där vi kan köpa TV-spel & Sports Tillbehör, Upplåst GSM-telefoner, spänningsomvandlare, DVD-spelare, vitvaror, kylskåp många fler.
Så, kommer summan av alla ovanstående drar dig för att gå för rätt handla av spänningsomvandlare enligt dina behov.