vad som är kosmetisk dermatologi

Om du har sett den populära Nip TV-serie / Tuck, har du förmodligen en ganska god uppfattning om vad kosmetisk kirurgi handlar om (även om de flesta plastikkirurger i verkliga livet inte har röriga affärer med sina patienter eller ens tid hittills hundratals glamorösa kvinnor). Long Beach kosmetisk dermatologi är en sub-specialitet detta område. Nu, medan alla plastikkirurger har erfarenhet inom detta område, inte alla som arbetar i Long Beach kosmetisk dermatologi nödvändigtvis kirurger. Även om många av dessa läkare är utbildade att göra fettsugning, hissar ansikte, näsplastik (näsa jobb) och blepheroplasty (ögonlocksplastik), många begränsar deras praxis för icke-kirurgisk, icke-invasiva Long föryngring Beach hud tekniker.

Hursomhelst, har du många olika alternativ när det kommer till Long Beach kosmetiska dermatologi behandlingar.

long beach hudföryngring alternativ

Många kosmetisk hudläkare använder Botox, vilket är en injektion som har varit mycket effektiva för att minska mindre åldersrelaterade rynkor runt ögonen och pannan. Ett annat alternativ är Restylane, en patentskyddad behandling som kan hjälpa till att återställa mjukare, mer ungdomlig hy. En av de mest kraftfulla behandlingar i hudläkare arsenal är dock isotretinoin marknadsförs under varumärket Accutane.

Är Long Beach Accutane behandlingar rätt för dig? Detta är en fråga som du kommer att behöva diskutera med din läkare. Även om det är en av de mest effektiva hud behandlingar på marknaden (särskilt för akne), kan det inte vara rätt för alla.

om Accutane

Accutane först godkändes av FDA 1982. Sedan dess har Long Beach Accutane behandlingar använts mycket framgångsrikt för svår akne, ja, har några hyllades det som en “mirakelmedicin”. Ett annat villkor som Accutane kan hjälpa är rosacea, en form av UV hudskador kallas xeroderma pigmentosa.

Det finns några potentiellt allvarliga biverkningar, även om de flesta av dessa är sällsynta. Enligt FDA: s regler måste dock hudspecialister registrera några patienter för vilka de förskriver läkemedlet och utlämning apotekare är skyldig att samråda med webbplatsen för US isotretinoin distributionen program iPLEDGE. Dessutom kan patienten inte få mer än en 30-dagars leverans på en gång.

Framför allt måste kvinnor som är gravida tar inte Accutane under några omständigheter, eftersom denna medicin har varit känt för att orsaka fosterskador.

Det är viktigt att rådgöra med din Long Beach dermatologi expert och utforska alla de kosmetisk hudvård och alternativ föryngring tillgängliga för dig.