vad tar det att bli en bra bartender

För många människor är bartending vara ett coolt jobb. Speciellt för människor som gillar att gå ut och hänga på barer. Du inte bara servera dina favorit drycker till kunder, du också lära känna andra människor och så småningom bygga vänskap med dem. Men bartender är inte ett jobb för alla. Om du vill bli en bra bartender, måste du ha nödvändiga egenskaper som gör en bra bartender. Om du är på väg att besluta att bli en bartender, då måste du veta om du har vad som krävs för att bli en.

Bartenders ses som säljare. De måste sälja så mycket dryck som möjligt. De måste ha en massa reserverade strategier eller knep för att bjuda in kunderna att köpa mer. Vissa bartenders gör detta genom att sätta upp en show. Göra flairs och magiska trick med shakers och glas. Något som kommer att göra en kund lossa sina fickor. Och för att hålla det enkelt, det finns bara en sak som gör en bra bartender enligt barägare synvinkel: förmågan att tjäna pengar!

Bartending är inte bara en fysisk aktivitet. Det kräver också mental förmåga. Ett bra minne är nyckeln. Eller du kan använda lätt att lära mnemotekniska meningar. En snabbtangent meningen är ett minne verktyg och hjälper dig att komma ihåg en massa cocktail kombinationer.

Bartenders behöver ha god grooming och fina utseende. Detta för att locka fler kunder. Men inte för att vara diskriminerande, bra utseende är inte de enda kvaliteter som en bartender bör ha. Det bör vara väl blandat med en bra personlighet.

Bartenders behöver ha en bra personlighet som någon sorts kunden gästfrihet. Om det innebär att lyssna på kundens problem, skämtar som om ni två är vänner, komma ihåg kundens namn och liknande. Bartenders är kändisar, förutom det arbete de gör, de behöver för att umgås med en massa människor, olika typer av människor. Glöm att vara stel. Det lär inte bli en bartender någonstans.

Många människor skämtar om att de bästa bartenders i stan är de som en gång var kunderna, de drinkare. Oavsett vad du kallar det. Detta skämt kan vara sant. Kunskaper i sprit, öl, vin och drinkar är ett plus. Du behöver inte mycket mnemonics eftersom du känner dem redan. Du har smakat dem redan. Det skulle vara mycket lättare för en bartender att minnas något, om han eller hon har redan upplevt drycken. För dem som inte dricker, då kan du anmäla dig till en bartender skolan för att få en bättre kunskap om cocktails och drinkar.

Eftersom bartenders är säljare, bör de vet hur man hanterar pengar. Speciellt de pengar som kunderna betalar. Vissa genomsnittliga matematiska kunskaper skulle hjälpa. Brister i intäkterna kommer definitivt att sätta en massa nackdel på bartendern. Hans lön check kan lida på grund av förlusterna.

Otvivelaktigt måste en bartender vara ansvarsfull och en bra lagspelare till hans andra lagkamrater. Han måste vara väl samordnad med övriga besättningsmedlemmar för att ge god service till kunderna.

Det finns massor av bartenders runt. Och som säljare, måste de stå ut bland resten för att få fler kunder. En bartender måste ha något unikt med honom. Något som en fantastisk färdighet kommer säkert hjälpa till att lyfta hans popularitet. Han är fri att göra vad han ville så länge han kan leverera god service.

Mest av allt, när det kommer till tjänst måste en bartender vara snabb och effektiv. Utställningar och tricks är bra sätt att locka kunder, men det borde inte ta mycket tid. Kunderna är inte att patienten vänta på showen till slut innan de kan få sin drink. En bartender kan hamna förlora kunder om han gör tjänst på det sättet.

En bra bartender måste vara en person som människor. Kort sagt, han måste användas för att få tillsammans med en massa människor. Loners inte har en plats i bartending. Du får träffa en massa människor. Du kan inte undvika det.

Det finns ingen licens för att bli en bra bartender. Allt som krävs är en bra balans mellan service och vinst. För mycket spekulation är inte längre fördelaktigt. En bar kan hamna i konkurs så. För mycket tjänsten är också inte bra på barens delen. En bartender bör hålla något slags mysterium att hålla kunder kommer och ber om mer.