varför är kundservice viktigt

Om du är någon som äter mycket och du vet hur viktig kundservice är. Visst, det varierar från anläggning till anläggning, och från person till person. Åsikter och normer varierar ganska lite, men jag tror att vi alla är överens om att kundservice är mycket viktigt. Vi vill alla att behandlas väl och få den vänlig service som vi alla förtjänar. Efter att ha tillbringat ett decennium arbetar i jobb kundservice, kan jag intyga att det kan vara en ganska obehaglig yrke att säga det senaste. Men när du handskas med allmänheten för en levande och beroende på deras generositet att betala dina räkningar, behöver du inte ställa en dum fråga som, varför är kundservice viktigt? Det svaret har klargjort för länge sedan. Det första jobbet jag landade var på en kinesisk restaurang. Innehavaren var en gammal vän till mina farbröder. Den första frågan han slog mig med var, varför är kundservice viktigt? Det var faktiskt kan en svårt att förstå vad han försökte säga i hans brutna engelska. Jag trodde att han frågade mig, varför är svära tjänare i Portland? Jag blev förbluffad för en stund men räddades när han är distraherad av en annan sak. Min min kompis än barmhärtigt översatte vad han hade sagt, och jag i princip skrattade bort det med lättnad.

Även om jag kanske inte har förstått varje ord som min nya arbetsgivare försöker säga, jag har inga svårigheter att lära sig värdet av god kundservice. Jag hittade snabbt ut när mina leveranser inte göra det i tid. Sen leverans motsvarade irriterad hungrig beskyddare, vilket innebar att jag inte fick ett tips. Under de närmaste åren har jag försökt jobb i videobutiker, gallerior och tavernor. Bartender tog en helt ny dynamik till frågan, varför är kundservice viktigt? Vad tror du folk att dricka, det är en helt ny uppsättning regler som du har att arbeta med. Du verkligen behöver hålla dina känslor i schack. Kom ihåg, innebär arga kunder inga tips. Och om du får en trunk kund som vet vad han är kapabel till. När du arbetar positioner som dessa, vill du och behöver gottgörelse. Du verkligen inte träffar en timlön som ger upp till mycket så det är verkligen viktigt.

Om du är i servicesektorn då ingen tvekan om att du förstår värdet av god kundservice. Jag vet att du inte ens behöva fråga varför är kundservice viktigt? Eftersom de flesta av oss har ätit vår eller varit på en bar, vi vet alla vad saker är avgörande. Ingen gillar att hållas väntar inte heller gillar dålig service, speciellt när du betalar bra pengar. Detta håller inte bara stamgäster glad, men chefen också. Dålig kundservice kan säkert orsaka en kund att aldrig återvända. Så du frågar varför är kundservice viktigt? Eftersom det betalar räkningarna.