Varför outsourca inkommande call center-tjänster till InsO

En missade kundsamtal är jämförbar med dåligt tryck. Detta beror på att både skapa en ogynnsam bild i huvudet av kunder om ditt företag.

I dagens starkt konkurrensutsatt miljö, är kvaliteten kundservice enda mantra för ett företags framgång. Men kör en in-house call center är en skrämmande uppgift. Det inkluderar att hantera ständigt föränderliga tekniken, rekryteringsfrågor och stigande kostnader för infrastruktur. Således, är outsourcing kunden och tekniska lösningar till ett callcenter den bästa möjliga lösningen för all denna förödelse.

personlig service för exponentiell tillväxt
På INSO, strävar vi efter att maximera kundens verksamhet effektivare med våra skräddarsydda tjänster. Vi stava ordet “framgång” genom att leverera ett sortiment av inkommande call center-tjänster med fokus på kvalitet och en anpassad strategi. Den dedikerat team av chefer på INSO, erbjuder 24×7 stöd till klienten. De analyserar kundens affärsbehov och utveckla en specialiserad affärsprocess inom callcenter matrisen. Eftersom processen är individuellt utvecklade för varje klient, anpassar den helt med sina affärsmål. Således, för våra kunder, vi är bara en förlängning av deras organisation.

Vårt sortiment av inkommande call center-tjänster omfattar:
• Telefonsvarare
• Order med tjänsten
• Kundtjänst
• Förfrågan hantering
• Teknisk support
• Help Desk Support

hävstångseffekt på den senaste tekniken
INSO har state-of-the-art infrastruktur för att stödja verksamheten callcenter. Vi har sofistikerade IVR (talsvar) system och särskild programvara support. Med varje framsteg inom teknik, införliva vi nya funktioner i vår support styrka. Således, våra kunder kan dra nytta av den senaste tekniken som ger högre effektivitet och bättre resultat.

Som en ledare i call center branschen, kan INSO försäkra sina kunder om en större kundbas, ökad grad av varumärkeslojalitet och ökade intäkter.