video transkription

Video transkription innebär konvertera videofiler till textdokument. En video avskrift är en textversion av alla ord i din video.

Genom video transkription, transcribers fånga alla samtal i en film eller TV-show med noggrannhet inklusive ljudeffekterna i det visuella. Detta hjälper åskådarna alla runt om i världen för att följa konversationen korrekt. Första gången när du tittar på en film eller TV-show, kan du inte att kunna följa konversationer ivrigt av många skäl. Men en video transcriber kan fånga alla konversationer korrekt. Även bakgrunden ljudet av en TV-show eller film kan transkriberas med video transkription. Till exempel-en kan visuellt av skällande hundar kan transkriberas som “hundar skäller”, hjälper det döva som inte kommer att kunna följa de ljudeffekter eller konversationer som händer i visuella medier.

Detta hjälper personer som har svårt att titta på audiovisuella formatet på TV eller film show och måste läsa video transkription för att förstå innehållet bättre.

Varför behöver en video transkription?
Video transkription serverar en mängd olika ändamål såsom-
Producenter oftast beställa professionella utskrifter för att möta de stränga deliverable kraven i näten som kommer att vädring sina program. Även utskrifterna fungera som ett skriftligt korrekt bild av en show innehåll inklusive dialog, högtalare identifiering, tidsreferenser kod och vid behov kamerans arbete. Dessa video transkript också utnyttjas av språkkonsulter anpassning samtidigt översätta ett programs innehåll till ett annat språk.

De videor av reklamfilmer, låtar, filmer, intervjuer, serier tv, rörliga bilder, akademiska och pedagogiska utbildningar transkriberas för olika ändamål. Den transkriptioner av dessa videofiler är användbara för organisationer, skolor, medieföretag, universitet. Digitala videoformat är mycket bekvämt, kostnadseffektiv och lätt att använda. De digitala format som MP4, WMV, Real Media, Quick tid ta större fördel i att registrera och lagra data, som mer används av pod hjul, webb hjul och fristående kreatörer video. Transkriptionen av dessa digitala videoformat är mycket användbara för sökmotoroptimering för pod hjul, hjul webb och utskrifter video är välbehövlig för oberoende video skapare, media och produktionsbolag.

Genom att ha din video transkriberade och uppladdning att avskriften till YouTube, ger du Google specifik information om innehållet i videon. När någon söker efter en fras som nämns i videon, kommer Google att kunna inkludera din video i sökresultaten och kan även starta videon spelas vid den punkt där den sökfrasen används.

TV-nät, oberoende producenter, utbildningsorganisationer och multimedia företag kräver att deras filmer ska transkriberas väldigt ofta.

Denna process behöver mycket professionalism till en mycket hög grad. Omvandlingen av videofil till en läsbar utskrift ska göras av högt kvalificerade professionella transkribera.